writing-img

Kolcanje

clock-img

10.05.2006, 10:13

clock-img

Baucka

pencil-img

568

Mojo malo Emo zelo rado kolca. Kolcalo jo je že na veliko, ko je bila še v trebuhu, sedaj se pa to nadaljuje.
Kolca jo skoraj vsakič ko se previjava, to lahko rečemo na 3 do 4 ure. Včasih tudi po hranjenju, tedaj še gre malo nazaj na dojko in je vredu.

Res pa je da mi noče podirat kupčkov. To  se zgodi zelo redko, vendar tako lepo pije, da verjetno ne požira veliko zraka. Stara pa je 16 dni.

Imate kakšen nasvet kako se rešit te nadloge ali je imela katera podoben primer.

clock-img

10.05.2006, 11:11

clock-img

Anonimen

Ne dolgo nazaj sem odgovorila na to vprašanje. Tudi moji user posted image se je že v trebuhu veliko kolcalo in kolca se ji še zdaj, pri 4 m.

Prilagam link: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=888462&mpage=1&key=kolcanje󘾡

clock-img

10.05.2006, 12:04

clock-img

livia

pencil-img

2395

Mi smo stari 1 mesec, pa se šele počasi navajamo podreti kupček in tudi ful kolcamo. Če začne kolcati po podoju, ko že na pol spi, jo dam nazaj na dojko, drugače pa pustim, da samo neha.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem