writing-img

Koledarček

clock-img

12.06.2008, 15:33

clock-img

Anonimen

Zanima me ali se da kje kupiti tisti okrogli koledarček za spremljanje nosečnosti. Včasih je bil priložen kakšni reviji.

clock-img

12.06.2008, 15:43

clock-img

amaya

pencil-img

4434

uuuuuuuu...jaz ga imam nekje, pa bi mogla malo pobrskat. Magari mi pošlji tvoj naslov na ZS, pa ti ga lahko pošljem (če ga najdem). drugače pa je zelo pogosto priložen paketu revij o novorojenču....vsaj mislim tako.

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

12.06.2008, 17:52

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Anonimna - ta koledarček sem ravno prejšnji teden videla v zadnji številke revije Nosečnost v Mercatorju!

clock-img

12.06.2008, 17:57

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Če ga slučajno ne boš nikjer dobila ga imaš pa tudi na internetu:user posted image

http://www.mama.si/?menu=A100

clock-img

12.06.2008, 20:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

uuuuuuuu...jaz ga imam nekje, pa bi mogla malo pobrskat. Magari mi pošlji tvoj naslov na ZS, pa ti ga lahko pošljem (če ga najdem). drugače pa je zelo pogosto priložen paketu revij o novorojenču....vsaj mislim tako.

Če ga bom rabila, ti pošljem z.s.

Ja sej vem, da so priloženi revijam, samo jaz revije ne rabim, ker jo imam že doma, sicer dve leti staro, ampak verjetno ni večjih sprememb v novejši.

clock-img

12.06.2008, 21:18

clock-img

ključek

pencil-img

9047

jaz ga imam tudi, če katera želi naj javi na z.s.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem