writing-img

Koledar O

clock-img

21.06.2010, 09:58

clock-img

Anonimen

zdravo

Imam veliko linkov za koledarček za O,ampak na vse moraš navesti zadnji datum M.jaz je nisem imela že od 10.4  tako ,da ne morem izračunat kdaj bo O.Vem pa ,da sem imela O 11.6(testi za O)Prvič poiskusila z njimi.Ima katera kakšen link na podlagi tega ,da veš kdaj imaš O in da lahko naprej izračunaš spet svoje dneve.Recimo ,da sem zanosila v tem času,kako izračunaš PDP???

hvala

clock-img

21.06.2010, 12:00

clock-img

malajka84

pencil-img

1271

mogoče mestruacija.si

clock-img

21.06.2010, 12:08

clock-img

AinR

pencil-img

69

google-->pregnology
tm se da glede na O zračunat pdp

clock-img

21.06.2010, 13:28

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA

mogoče mestruacija.si

ne ne. tuki lohk samo M vnasas..

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

clock-img

22.06.2010, 14:02

clock-img

pupica25

pencil-img

117

Jaz sem zelo zadovoljna z internetno stranjo FertilityFrined - samo tudi tukaj moraš vnest kar nekaj podatkov. Mi je pa čudno to, da nimaš user posted image , a si potem delala testuser posted image  Mogoče pa si user posted image . Jaz bi definitivno to preverila. Drugače pa mislim, da če v ta ovilacijski koledarček (ki je na ringaraja) vneseš prvi dan zadnje menstruacije (10.4.?) ti izračuna kdaj imaš po vsej verjetnosti ovulacijo in ti dopiše, kdaj imaš tudi PDP, če v tem obdobju zanosiš. pa mislim, če v google zapišeš datum poroda, da ti ziher kaj najde, kakšen koledarček za izračun.

Moja pupica je stara že dobri 2,5 leti in čaka na družbo!

clock-img

22.06.2010, 16:49

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pupica25

Jaz sem zelo zadovoljna z internetno stranjo FertilityFrined - samo tudi tukaj moraš vnest kar nekaj podatkov. Mi je pa čudno to, da nimaš user posted image , a si potem delala testuser posted image  Mogoče pa si user posted image . Jaz bi definitivno to preverila. Drugače pa mislim, da če v ta ovilacijski koledarček (ki je na ringaraja) vneseš prvi dan zadnje menstruacije (10.4.?) ti izračuna kdaj imaš po vsej verjetnosti ovulacijo in ti dopiše, kdaj imaš tudi PDP, če v tem obdobju zanosiš. pa mislim, če v google zapišeš datum poroda, da ti ziher kaj najde, kakšen koledarček za izračun.

Nardila sem že kar nekaj testov user posted image  ,a so vsi -,bila pri G,ki je ugotovil ,da so mi kao zaspali jajčniki,dobila tablete Orgametril,pa še vedno ni bilo M.Kmalu pa sem zarad veliko sluzi naredila test O in je bil ful pozitiven.To je blo sedaj cca.13 dni nazaj.Zato me tud zanima ,kako izračunat PDP,če bi slučajno zanosilauser posted image .Na ringarajini strani ni pomena vnašat datuma,ker ni realno .

clock-img

22.06.2010, 18:07

clock-img

lil_

pencil-img

577

jst bi mal zgulfala in bi dala za prvi dan zadne M 14 dni pred O, pac bi si kr preracunala... pa izbrala da je ciklus dolg 28 dni user posted image pomoje bi se mogu PDP kr dost dobr ujematuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem