writing-img

Koledar ovulacije

clock-img

18.08.2005, 19:55

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Pozdravljene!
Po prenehanju jemanja KT imam precej neredne M, pa vendar so se mi nekako ustalile na 35 dni. V koledarju ovulacije sem si izračunala, da mi morala imeti glede na dolžino ciklusa, ovulacije nekje med 17. 9n 22. dnevom ciklusa, jaz pa imam boleče jajčnike (špikanje in napetost) nekje med 12. in 17. dnem cilusa. Ali je možno, da je to ovulacija oziroma, da jo imam toliko prej?

clock-img

18.08.2005, 20:11

clock-img

Anonimen

Ja, možno je vse. Če se ti špikanje pojavlja nekaj dni, potem to ni ovulacija, ker je špikanje ob ovulaciji dolgo največ nekaj ur. Lahko pa da te špika, ker se jajčnik pripravlja na to, da bo izločil jajčece, torej se pripravlja na ovulacijo.

clock-img

19.08.2005, 08:45

clock-img

DrejcDrejc

pencil-img

480

Možno je, da ovulacija ni na sredini tvojega ciklusa - ni nujno, da pride točno. Jaz sem imela podobno bolečino kot tisto tik pred M, ampak je res trajala samo nekaj ur mogoče. Naj povem, da med jemanjem KT in še par mesecev za tem sploh nisem vedela, da ovulacija "obstaja", ker ni bilo nobenih znakov zanjo.
Sicer pa sem se naučila, da je itak brezveze študirat na ovulacijo, če seksaš vsak drugi (celo tretji) dan, potem je vseeno, če se ti O zamakne za par dni ali pa ne.

clock-img

19.08.2005, 12:08

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Ovulacija je lahko vsak ciklus drugačna, moraš upoštevati dvig balzalne temerature in kvaliteto sluzi. NA pamet računati je malo mim, razen če nimaš zelo točnega ciklusa.

clock-img

20.08.2005, 08:31

clock-img

buča

pencil-img

825

Vse je mogoče.Jaz imam :hudicek: redne na 25-27 dni,ovulacijo pa imam zapoznelo,obakrat sem zanosila 19 dan ciklusa,špika pa me ene 3-4 dni približno od 13 dneva naprej....tudi g mi je potrdila,da imam zapoznele ovulacije,tudi :duda:je bila na začetku nosečnosti za okrog 4 dni premajhna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem