cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Koliko....

clock-img

24.11.2005, 11:21

clock-img

riki

pencil-img

55

obrokov( izključno samo adaptirano mleko) imajo vaši 4.5 mesečniki. Moj Tristan  ima 5 obrokov na 4 ure in sicer; zjutraj in zvečer po 240 ml, čez dan pa 3 krat po 200ml. Zdaj pa mi je začel po 4 urah zavračati mleko in tudi zvečer ne poje več kot 150ml mleka z riževimi kosmiči. Ali mislite, da bi morala iti na 4 obroke dnevno po 240 ml? Koliko pa pojejo vašiuser posted image ? Bojim se, da bi bili 4 obroki premalo, ker vsi pravijo, da naj bi imel otrok 5 obrokov dnevno. Kaj naj naredim? Hvala že vnaprej. Riki in Tristan

T. R. I. S. T. A. N.

clock-img

24.11.2005, 11:31

clock-img

mojcadamijan

pencil-img

246

Če bi potreboval več bi sigurno več pojedel-tudi mi smo na adaptiranem mlelu in sem se ful sekirala glede hranjenja zdaj pa vem da poje toliko kolikor rabi

clock-img

24.11.2005, 11:42

clock-img

Anonimen

Če bo lačen ti o to že pokazaluser posted image Sicer pa sta imela ogromne porcije hrane, tako, da bojo 4 obroki pomoje čisto dovolj.Moj jih ima tudi od 4 mesca dalje samo 4!user posted image S tem, da mu dam gosto hrano!Mogoče mu pač mleko več ni dovoljuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem