writing-img

Koliko "moških" del naredimo?

clock-img

03.05.2006, 13:55

clock-img

Anonimen

Da ne bomo hvalile samo moške polovice user posted image .

Katera "moška" dela rade opravljate? Ali pa jih morate, ker ima vaš partner dve levi roki za take stvari?

clock-img

03.05.2006, 14:08

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Moj ima dve levi roki za vse.
Jaz naredim kar lahko, kar presega moje sposobnosti pa kličemo majstra.
Poskusim vse, edino elektrike se pa ne dotikam.

clock-img

03.05.2006, 14:08

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Jst absolutno nobenga...mogoče se spravim na vsake par let kidat, al pa travo kosit...pa še za to morm bit čudne volje user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

03.05.2006, 14:11

clock-img

Anonimen

Uf, ko sva pleskala stene, sem mu ful rada pomagala, pa še pustil mi je! user posted image
Drugače je moj ati pleskar in jaz sem si vedno želela, da bi mu lahko pomagala, da bi bla lahko umazana! user posted image
Pa nasplošno mam rada moška dela, povsod bi bla zraven, sam mi je mal nerodno. user posted image  Da ne bi kdo mislil, da je moj tok len.

clock-img

03.05.2006, 14:12

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

ZARA A TO SO MOŠKA DELA!!!???!user posted image

clock-img

03.05.2006, 14:15

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Moj ima dve desni roki, pa še priden je. Sama od "moških" del najraje operem avto, če glih nisem noseča, ko mi je trebuh v napotouser posted image .

Bivši je imel tri leve roke in niti žarnice ni zamenjal. Tako da sem tudi pralni stroj sama priključila na štrom (pa prosim, direktni priklop, ne šteker v dozo!).

clock-img

03.05.2006, 14:19

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
ZARA A TO SO MOŠKA DELA!!!???!user posted image

A niso? user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

03.05.2006, 14:21

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Matr ne vem. Jst tega nism vedla..user posted image  Sicer pa sploh ne vem kaj nej bi spadal pod moška opravila user posted image  Dejte pomagat, ker res ne vem user posted image  Dejte jih naštet mau no..

clock-img

03.05.2006, 14:21

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Žal ne nardim nobenega moškega dela,zakaj pa,saj imam svojega dovolj.Kidanje in košenje trave pa pri nas ni moško delo,tak da se z Zaro niti slučajno ne strinjam!user posted image user posted image user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

03.05.2006, 14:24

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

No, sicer pa tud za priklop pralnga stroja, pranje avtov in pleskanje nism vedla, da so moška opravila..user posted image

clock-img

03.05.2006, 14:24

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Ne, ker sem spada delo s krampom, lopato, skratka dvigovanje stvari - kar ob mojih nosečnostih niti ni mogoče. J epa mož sila ponosen, če ga redno hodim gledat, kako dela in ga pohvalim. Aja, on dela veliko ženskih del.

Smo se pa smejali, ko je ta mala (2 leti) rekla "moško delo".

clock-img

03.05.2006, 14:26

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

BaguSka, zato sem pa dala narekovajeuser posted image .

clock-img

03.05.2006, 14:29

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Aja sm tok hit prebrala, da narekovajev sploh opazla nism.

clock-img

03.05.2006, 14:29

clock-img

Anonimen

Men je tud kidanje snega bolj moško delo, pa košenje tudi. Sej če bi mela svojo hišo OK, pred blok me je pa sram it kidat sneg, da ne bi bla edina ženska tam, pa bi tok rada....user posted image

clock-img

03.05.2006, 14:32

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Hothien, kaj se pa sekiraš - jaz sem letos kidala s trebuhom. Sicer se nisem ravno pretegnila, pa ipak. Veš koliko sosedov je bilo naenkrat dol in so besno začeli kidat, ko so me videliuser posted image . Jim je bilo zgleda nerodno, da bi nosečnica kidala, oni pa lepo na toplem.

clock-img

03.05.2006, 14:35

clock-img

Anonimen

To ti pa verjamem, Jančika. Kar naenkrat so imeli vsi čas kidat, ne? user posted image

clock-img

03.05.2006, 14:37

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Niti slučajno mi na pamet ne pride kidat, kosit (to je moško delo, valjdauser posted image ), malat, šraufat karkoli ali montirat, se ukvarjat z elektriko, avtom, prenašat težke reči, ali karkoli težaškega delat - VEČ. Včasih sem, potem sem pa pogruntala, da to nima smisla. Torej moških reči ne delam-edino kombi pa vozim ful z veseljem, pa perem ga tudi - samo od znotraj in samo če me je voljauser posted image user posted image )

clock-img

03.05.2006, 14:41

clock-img

Anonimen

Moj ati je bil zaposlen v nekem državnem podjetju in vsako leto sem delala tam preko študenta. Vedno v pisarni ali telefonski centrali. user posted image
Zadnje leto so me pa fehtali, če bi šla v delavnico avte prat! user posted image  Uživala sem sto na uro! user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

03.05.2006, 14:49

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Men je tud kidanje snega bolj moško delo, pa košenje tudi. Sej če bi mela svojo hišo OK, pred blok me je pa sram it kidat sneg, da ne bi bla edina ženska tam, pa bi tok rada....user posted image

Oh jst sm že bla na tem in je blo prou simpatično.user posted image  In to pred tremi stolpnicami sm skidala.. vse.user posted image

clock-img

03.05.2006, 14:52

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Zadnje leto so me pa fehtali, če bi šla v delavnico avte prat! user posted image  Uživala sem sto na uro! user posted image  user posted image  user posted image

Oooo to je pa moja fantazija, da bi mela svojo avtopralnico, kjer bi ble zaposlene same ženske!!!!user posted image user posted image

clock-img

03.05.2006, 14:59

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

BaguSka, to ni samo tvoja fantazija, ampak tudi fantazija večine moškihuser posted image !

clock-img

03.05.2006, 15:02

clock-img

Anonimen

Mislim, da delam vsa "moška" dela. Pleskam, montiram in prestavljam pohištvo, menjavam žarnice, zabijam žeblje, perem avto, nosim težke stvari, kidam sneg,... Tudi službeno sem že delala v avtopralnici, v skladišču in še marsikje.
Sicer smo pa tako ali tako že ugotovili, da sem v naši družini jaz "ata", a ne? user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.05.2006, 15:05

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika

BaguSka, to ni samo tvoja fantazija, ampak tudi fantazija večine moškihuser posted image !

Ja ja - no oni bi verjetno le avte hodili prat!!!user posted image

clock-img

03.05.2006, 15:32

clock-img

siniti

pencil-img

129

jaz se podpišem pod kerensin post, moj ma itak dve leve roke in dve leve noge tko da...

clock-img

03.05.2006, 15:42

clock-img

dory

pencil-img

8852

Po tem kar ste napisale pod moska dela bi rekla, da jih opravljam pa mi ni niti mal tezko...moj bivsi je mel dve leve, sam jezik mu je delal za dve desni, tko,da sem mogla ze takrat vse sama...

kwa pa je to kej tazga se za kej druzga prjet k sam za kuhalnice in posodo?user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem