cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Koliko časa.....

clock-img

18.08.2009, 09:11

clock-img

Mici7

pencil-img

177

mora preteči med prvim in drugim cepljenjem? Vsi so mi do sedaj govorili, da 6 tednov.
Naš malček je bil prvič cepljen 7.8., naslednje cepljenje pa imava že 2.9. Ali ni to prezgodaj?
No, saj verjetno že vejo, ampak bi vseeno rada še vaše izkušnje.

clock-img

18.08.2009, 10:39

clock-img

livia

pencil-img

2395

Meni se tudi zdi to malo zgodaj.
Mi smo bili na 6 tednov cepljeni.

clock-img

18.08.2009, 11:58

clock-img

smej

pencil-img

256

Cepi se na 4-6 tednov

clock-img

18.08.2009, 12:29

clock-img

Mici7

pencil-img

177

Hvala vsem za odgovore. Sem kar poklicala pediatra. Najmanj štiri tedne mora preteči, potem se lahko. No, pri nas bo malo manj kot štiri tedne, ampak ni panike. Oni že vejo. Sicer bom pa tam vseen še enkrat vprašala.

clock-img

18.08.2009, 14:15

clock-img

Mici7

pencil-img

177

No, še enkrat preverila pri osebni pediatrinji (prej je bila samo sestra neke druge) in dobila nov datum. Mora biti najmanj štiri tedne. Dobili nov datum teden dni kasneje. Še dobro, da sem klicala še enkrat. No, saj drugače bi pa takrat rekla. Ampak se mi je zdelo nesmiselno, da hodim dvakrat.

clock-img

19.08.2009, 10:54

clock-img

meduzica

pencil-img

359

mi smo imeli pregled točno na dan ko je bil star 3 mesece, pa nas pediatrinja ni hotla cepit, ker mora bit star vsaj 3 mesece in en dan (po zakonu pač).

Mislim da se morajo zelo striktno držat tega, ne morejo mal po svoje prikrojit, tudi za en dan ne !!

za napake je jasno pediater odgovoren, sestre se o teh stvareh ne morejo odločat ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem