cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Koliko časa

clock-img

24.08.2009, 22:20

clock-img

Anonimen

imate pripravljeno jed shranjeno v hladilniku? Npr golaž, koliko dni? Večkrat tudi berem, da večkrat kot enkrat pogret jed ni v redu, po navadi pa od znancev slišim, da večkrat pogreješ te enolončnice boljše so. Jaz se jih pač ne upam. Pa ve? 

clock-img

25.08.2009, 07:52

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Jaz imam te stvari v hladilniku po 3 dni. V soboto sem naredila polivko za špagete, pa je v pon. bila še čisto ok. Tudi kakšno govejo juho ipd imam po 3 dni. Več še nisem imela. To, da je boljše, če je pogreto večkrat sem slišala za golaž, pasulj in filane paprike.

clock-img

25.08.2009, 08:14

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Max. 3 dni. In ne pogrevam več kot 1x - torej: skuham in ohladim (oz. zamrznem), potem samo še 1x pogrejem. Nikoli ne pogrevam večkrat - da bi npr. nekaj skuhala, dala v hladilnik, potem pogrela drugi dan, spet dala v hladilnik in pogrela tretji dan. Pogrejem pač potrebno količino, ostalo pustim v hladilniku.

clock-img

25.08.2009, 12:35

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Z danes na jutri. Nikoli več. Razen kakšne francoske in podobnih solat, velikonočne šunke itd.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

25.08.2009, 14:02

clock-img

gloria

pencil-img

4900

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Max. 3 dni. In ne pogrevam več kot 1x - torej: skuham in ohladim (oz. zamrznem), potem samo še 1x pogrejem. Nikoli ne pogrevam večkrat - da bi npr. nekaj skuhala, dala v hladilnik, potem pogrela drugi dan, spet dala v hladilnik in pogrela tretji dan. Pogrejem pač potrebno količino, ostalo pustim v hladilniku.

isto delam

NIK:mami ti si moja ljubica :)

clock-img

25.08.2009, 14:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.08.2009, 23:18

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Max. 2 dni...
So tudi nekatere izjeme

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem