writing-img

Koliko časa še?

clock-img

10.02.2010, 12:41

clock-img

Anonimen

Včeraj ob 21h sem dobila popadke na 10 min, ki pa so se umirili ob pol enajstih. Sem šla v vročo banjo in je bilo vse mirno do pol dveh. Potem pa spet popadki na 10 min do pol štirih. user posted image Danes pa nič user posted image

Sem že res naveličana tegale otrdevanja, zategovanja in povrhu še lažni alarmi. user posted image

clock-img

10.02.2010, 12:44

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Včeraj ob 21h sem dobila popadke na 10 min, ki pa so se umirili ob pol enajstih. Sem šla v vročo banjo in je bilo vse mirno do pol dveh. Potem pa spet popadki na 10 min do pol štirih. user posted image Danes pa nič user posted image
Sem že res naveličana tegale otrdevanja, zategovanja in povrhu še lažni alarmi. user posted image

naj te pomirim da nisi edina s takim problemom na koncu nosečnostiuser posted image Počak, pa bouser posted image

clock-img

10.02.2010, 13:20

clock-img

MUREN

pencil-img

92

Oj!

Te čisto razumem! Jst mam popadke lažne že skor dva tedna, že celo po 3 ure na 15 min, ctg jih zazna pri pregledu, pa še nič. Še malo, najbrž se pripravlja. V katerem tednu si?

clock-img

10.02.2010, 14:44

clock-img

Anonimen

4 dni do PDP Včeraj dopoldne mi jih je CTG narisal 3 v 10 min, samo jih nisem nič posebno čutila. So me dohtarji prav čukast gledal. Potem pa zvečer ti lažni alarmi. Je bilo tako kot pri prvem user posted image , samo da sem takrat pristala po parih urah v P, sedaj pa nič.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem