writing-img

Koliko časa rabi zobek, da zraste?

clock-img

14.03.2005, 13:06

clock-img

Anonimen

Našemu malemu sta KONČNO pri 9 mesecih in pol prikukala prva dva zobka-spodnji enici. :bravo:Če dobro pogledaš, se vidita beli pikici, ki sta na otip trdi.

Ta mal sploh ni bil nič tečen, nič vročine, nobenih drugih "znakov", le slinil se je zelo zelo zadnje 3 dni.:bravo::bravo::bravo:

Me pa zanima, koliko časa raste zobek, da od te male pikice zraste v "ta pravi" zobek. Torej...veste?:zmeden2:

clock-img

14.03.2005, 13:07

clock-img

Anonimen

Mislim, da kar nekaj časa, takole na oko bi rekla, da ene tri tedne.

clock-img

14.03.2005, 13:26

clock-img

SILVA

pencil-img

1129

Pri nas je trajalo tri ali pa štiri tedne.
Albina huda fotka:)-:)-:)-:)-

clock-img

14.03.2005, 13:45

clock-img

lin

pencil-img

2504

Mislim da kr neki cajta.
Mi imao pri 8 mes že 7 zobkov in se mi zdi da vsak ki zraste bolj boli,pri prvih dveh nič pri drugih dveh malo tečni pri tretjih dveh š bolj sitni,pri sedemen pa grave

clock-img

14.03.2005, 15:35

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

100 let,saj pr nas...traja ze ceeeeeeeeelo vecnost!!!
RES ze ene...ma vec kot dva tedna...jao meni...8)

clock-img

14.03.2005, 16:37

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Naši Emi sta ravno tako pokukali najprej ven spodnji enici in to že več kot en mesec nazaj, pa se mi zdi, da še vedno nista čisto zunaj in da še rasteta. Sem se pa isto spraševala, ko sta prikukala ven in zdaj pridno opazujem.

clock-img

14.03.2005, 19:28

clock-img

Anonimen

ja kr en lep čas traja. ene 3 tedne zihr. pa kok časa šele traja da prlzejo iz tistih nabreklih bulic vn izpod kože. za umret dolgo, pa za umret enga slinjenja pa tiščanja rokic v usta. k sreč saj sitna ni :)

lp, lara

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem