writing-img

Koliko časa je trajalo?

clock-img

01.07.2008, 15:23

clock-img

orhidea1

pencil-img

16

Pozdravljene!

Mene pa zanima, če se katera od vas na forumu zdravi v ambulanti za neplodnost v MB. Koliko časa je trajalo, da ste zagledale plus. Jaz sem dala skozi že hormonske preiskave, ultrazvok in zdaj v mesecu juliju imam citog. labo. in endokrinologa?

Hvala vam!

clock-img

03.07.2008, 16:35

clock-img

rozemari

pencil-img

8

Midva z možem sva v ambulanti za neplodnost v MB od marca 2007, skozi sva dala vse potrebne preiskave. Trenutno pa čakam na rezultat 2. IUI- delam test 14.07.

clock-img

03.07.2008, 18:28

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

rozemari, naj bo 14.7. test za 2.IUI pozitiven user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.07.2008, 18:39

clock-img

tj81

pencil-img

38

rozemari, tudi jst stiskam pestke zate!user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.07.2008, 22:02

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

js tuuuddiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

clock-img

03.07.2008, 22:54

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Mi2 sva pred leti po letu in pol neplodnostne v IUI postopku prvic dobila user posted image ;
zdaj pa je bilo januarja eno leto, torej spet leto in pol, pa ze 4. ciklus nisem prisla na vrsto za laparoskopijo. Ni ravno hitro...

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

clock-img

05.07.2008, 11:35

clock-img

rozemari

pencil-img

8

Hvala vsem, ki stiskate pestke za mene, res si že dolgo želiva z možem , da bi zagledala user posted image

clock-img

06.07.2008, 20:52

clock-img

Anonimen

po 4  letih smo zagledali +  in dobili  dva user posted image user posted image

clock-img

07.07.2008, 11:44

clock-img

tj81

pencil-img

38

anonimen, VSE ČESTITKE ZA kar dva user posted image  user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem