writing-img

Koliko časa po prenehanju jemanja KT ste zanosile?

clock-img

19.04.2006, 12:28

clock-img

Anonimen

Živjo!

3m sem jemala KT, pa smo se zdaj odločili še za enega člana.A mislite, da se je bolje še nekaj časa "merkat", glede jemanja KT in pozbejšega vpliva na otročka.

lp

clock-img

19.04.2006, 12:29

clock-img

total

pencil-img

4453

Točno 3 mesece.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

19.04.2006, 12:30

clock-img

Anonimen

1,5 meseca po prenehanju jemanja KT.
naj bi se merkalo cca 3 mesece,če se pa prej zalomi,pa ne bo nič narobe

clock-img

19.04.2006, 12:31

clock-img

Anonimen

Super hvala, že nekaj, koliko časa sta pa jemali KT?

clock-img

19.04.2006, 12:43

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Jaz sem takoj, ko sem prenehala jemat. Sem se malo sekirala glede tega, ampak me je g. potolažila, da ta hormon, ki ga doboš z KT hitro izgine s telesa, da ni panike za otročka.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

19.04.2006, 12:49

clock-img

Anonimen

Hvala vsem, malo me skrbi, ampak bomo kar lepo delali na 2 otročku.

lep dan!

clock-img

19.04.2006, 12:49

clock-img

Maj78

pencil-img

254

Jaz sem merkala tri mesece po posvetovanju z svojo G, drugače pa bo drugi mesec že leto od tega ko sem prenehala z jemanjem KT pa še nič niuser posted image user posted image user posted image .

Lp

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

clock-img

19.04.2006, 13:49

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Meni je g rekel, da ni nobene panike, če zanosim takoj. Je pa svetoval, da je dobro če kakšna dva ali tri mesece preden zanosim jem folno kislino in iz tega razloga malo počakam. No na koncu je trajalo celo leto, da mi je uspelo zanosit..

clock-img

19.04.2006, 14:08

clock-img

ally1

pencil-img

460

Jaz sem jemala KT cca 8 let. In sem jih nehala pred 4 meseci. Sedaj pa mislim da smo že nekaj naredili user posted image  user posted image  ! (no saj včeraj sem naredila CB pa je nekaj čisto narahlo se videlo ali je ali ni - no bom probala čez 3 dni). Res pa sem pazila 3 medece da ni bilo nič!

http://soncekmatic.moj-album.com/

clock-img

19.04.2006, 15:03

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Tablet ne jem od avgusta,noseča pa še nisem. Mojo štorkljo je ptičja vzela menda user posted image user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

19.04.2006, 19:58

clock-img

lin

pencil-img

2504

Jaz sem jemala KT 5 let pol sva tri mesece načrtno pazila da se telo kao malo očisti in po treh mesecih ko sva nehala paziti je ratala user posted image Linuser posted image

clock-img

19.04.2006, 20:28

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Takoj. In me je G potolažil, da KT ne pustijo nobenih posledic na plodu.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

20.04.2006, 08:23

clock-img

masna

pencil-img

441

Jaz sem jemala tablete 8 let. Zdaj sva se odločila s partnerjem za otroka,pred 14 dnevi sem prenahala  s tabletami in začela jemati fitoval tablete.

A ste vse preden ste zanosile jemale 3 mesece fitoval tablete?

clock-img

20.04.2006, 12:21

clock-img

ribicau

pencil-img

1613

Hojla masna, sva na istem. Tud jest sem prenehala s tabletkami 31.3. in sedaj user posted image  in čakamo na user posted image !

Midva sva se odločila (predvsem tudi zaradi odgovorov na forumu), da kar takoj začneva. Upava, da bo čimprej user posted image !

LP

clock-img

20.04.2006, 12:22

clock-img

ribicau

pencil-img

1613

....aja pa še to, sedaj pridno jem Tifol tablete!

clock-img

20.04.2006, 13:07

clock-img

iwa

pencil-img

824

Živjo punce!
Sm nova na forumu, oz. že nekaj časa vas pasivno spremljam in morm rečt da ste prov face!user posted image

Zej pa še moje mnenje glede tvojega vprašanja. Že dva meseca KT ne jemljem več in zdaj bova začela delat na user posted image . Tud jest sm slišala da je fajn počakat 3 mesece, ampak ne ker bi se telo moglo čistit od hormonov, ampak le zato da se maternica znova privadi na nove razmere. Prejšnji teden pa sem se pogovarjala z dvema porodniškima babicama in obe sta rekli da naj kar svobodno začneva user posted image ker ni nobene panike če zanosiš prej kot v 3 mesecih. Tko da ti kr sproščeno in svobodno v boj! Pa tko kot so že druge rekle, takoj začni s folno kislino, men je najbolj ta ki je v tabletkah centramed mami, k maš not tud druge vitamine k jih rabiš v rodni dobi (dobiš v lekarni brez recepta).
Pa da bomo kmal vse zagledaleuser posted image
Pa lep dan še naprej!
iwa

Življenje je lepo!

clock-img

20.04.2006, 19:14

clock-img

karolina*

pencil-img

455

Ojla punce

Tudi jaz sem bolj nova tukaj user posted image . Zadnjo KT sem vzela 30.03. (jemala sem jih 6 let) od takrat pa pridno pijem tifol in to po dve tabletki na dan. Midva že tudi kar pridno delava na otročku in tudi upava, da bo čimprej...

Lep dan user posted image  pa lepo se imejte

clock-img

20.04.2006, 20:42

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pettyy

1,5 meseca po prenehanju jemanja KT.
naj bi se merkalo cca 3 mesece,če se pa prej zalomi,pa ne bo nič narobe

tudi mi2 nekaj takega user posted image

clock-img

21.04.2006, 08:36

clock-img

masna

pencil-img

441

Jaz sem tako nestrpna, d abi kar takoj začela delati na tem, ampak.... no vsaj do prve menstruacije po jemanju KT je bolje počakat...

clock-img

23.05.2006, 13:12

clock-img

severnica77

pencil-img

859

Moj G pravi, da lahko zanosiš takoj po prenehanju jemanja KT. Mogoče je odvisno katere tablete jemlješ. Jaz sem Diane.
Imam pa super G in sicer dr. Reljića MB, ki ima tudi ambulanto za neplodnost in dvomim, da bi mi napak svetoval.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem