writing-img

Koliko časa v hladilniku

clock-img

09.12.2009, 10:53

clock-img

smej

pencil-img

256

Koliko časa imate v hladilniku že pripravljene jedi za dojenčka? Jaz sem danes naprimer skuhala piščančjo juho z zelenjavo. Danes bo pojedel meso + malo zelenjave, ostane pa še zelenjava in čista juha, ki bi se jo dalo lepo porabiti še kdaj drugič (naprimer jutri zelenjava, pojutrišnjem pa juha z zakuho). Je lahko naprimer čista juhica v hladilniku 2 dni? 

clock-img

09.12.2009, 11:11

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

jaz jim ne šparam... če ne pojejo za kosilo, oz. niso pojedli sem pojedla jaz, dobijo za pop.malico ali pa za večerjo..

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

09.12.2009, 12:24

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Jaz tudi ne. Tako čisto juhico bi dala v zmrzovalnik in bi potem ka drug dan jedel. V hladilnik bi dala juho samo za 1 dan. Ostale hrane ne šparam. Pojem jaz, ali pes ali smetnjak. Itak pa mu nikoli ne pripravljam več, kot ponavadi poje.
Zelenjava p aniti meni ni na drug dan dobra, niti pod razno ne bi dala malčku

clock-img

09.12.2009, 12:27

clock-img

MATEJKA_

pencil-img

1170

jaz sem si vedno pripravljala večje porcije... juho bi npr. pustla v hladilniku 1 dan, ostalo tudi do 2 dni, ostalo pa vse v zmrzovalnik. tako sem si vedno čez vikend skuhala za cel teden običajno - različne kombinacije... pogrela sem pa pol vse lepo v vodni kopeli... mi je tud patronažna tak način shranjevanja priporočala.

clock-img

09.12.2009, 14:17

clock-img

Urska09

pencil-img

1067

Ne hranim v hladilniku. Ali poje takoj oz. čez uro ali dve ali pa vržem v smeti.

clock-img

09.12.2009, 14:28

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Čista juha je lahko v hladilniku več dni, čeprav jo jaz dam zamrznit, ker nikoli ne vem, če se bo vse pojedlo.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

09.12.2009, 14:36

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Jaz tudi ne hranim v hladilniku ker pripravim toliko, kolikor poje oz. kolikor pojeva, ker imava ponavadi kosilo skupaj. Dam pa v zamrzovalnik stvari, ki se ponavadi kuhajo v večjih količinah - npr. golaž, kislo repo ipd.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem