cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Koliko že jejo vaši 4 mesečniki?

clock-img

19.10.2005, 09:51

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Mene pa zanima koliko že kaj jejo vaši 4 mesečniki user posted image ? Midve sva začeli s sokci, pa ji ni ravno ne vem kako všeč.
Kako pa je kaj pri vas?

clock-img

19.10.2005, 09:58

clock-img

Anonimen

Nik je star že malo več kot 4,5mesc. in sva probala že jabolko , banano , hurško , slivo , korenčekuser posted image

Drugače zdaj poje kašicže 125ml +180ml mleka kar je ogromnnnoouser posted image user posted image

Zvečer pijema rižolino!user posted image

clock-img

19.10.2005, 11:48

clock-img

k1

pencil-img

1649

maja, kaj pa če bi še malo počakala - mogoče user posted image  še ni pripravljena za hrano?? saj boš videla, ko se ji bo začelo luštat stvari, da kar požira poleg, ko vidi, da kdo drug je?!?!?

naša je mela že od začetka tak apetit, da sploh nisva utegnile s počasnim uvajanjem...

clock-img

19.10.2005, 11:53

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Meni nekaj ni jasno? Zakaj začenjate s sokovi in zakaj rižolino po flaši?

Midve sva začeli z jabolčno, korenčkovo,.....kašo.Za sladkobo sem dodajala rozine, suhe marelice, suhe slive ..........Ja, okrog 4. meseca.

Večerno obok sem brez uvajanja spremenila v mlečno žitno kašo in ob prelomnicah 6, 9 in 12 mesecev, povečala za nekaj ml.

user posted image

clock-img

19.10.2005, 15:18

clock-img

Barbela

pencil-img

239

Barbara R., koliko pa si  ji dala te mlečno-žitne kašice (količinsko). In ali po steklenički ali po žlički. In katere stekleničke za gosto hrano so najboljše? Če morda katera ve.

Jaka je star 3,5m in je danes ob 12.00 prvič okušal jabolčno čežano. Mu je bila kar všeč user posted image  Za ta postopek pa sem se tako kmalu odločila zato, ker imava velike probleme s pitjem mleka. Da ima toliko kg, kolikor jih ima (5970g) je bilo potrebnih veliko živcev  user posted image   Ampak smo pregurali user posted image

Lp, Barbara

clock-img

19.10.2005, 22:20

clock-img

mamica80

pencil-img

64

moj user posted image je sicer star ze 5m in 9dni, ampak vseeno...

zacela sva z ZELENJAVO, in sploh ni bilo nobenih problemov. najprej par zlick korencka, pa potem zraven krompir, pa cez par dni se koleraba, pa kasneje se bucka. zdaj poje 2/3 loncka od aventa rizek, korencek, kolerabo, bucko. zvecer pa enako kolicino rizolinota na zlicko! nikdar mu nisem nic dajala po flaski, razen prve dni, ko se nisem imela zadosti svojega mleka.

sem mu pa danes ponudila jabolko, duseno pa je taksne frise pokal[sm=smiley11.gif" border="0">, da me je posteno v dobro voljo spravil user posted image user posted image

bom jutri dala se korencek zraven, pa bomo videli...

ce ima katera kaksen predlog, katero zelenjavo se...

aja sem probala cvetaco, pa ga je kar fino zdelala, napenjalo...

clock-img

19.10.2005, 22:31

clock-img

Anonimen

Predvidevam, da gosto hrano dajete samo tiste, ki ne dojite več, ali pač?
Midva se namreč še polno dojiva in do 6. meseca nimam namena dodajati, saj tako vsepovsod piše... Vem pa, da so včasih mnogo prej začeli s kašicami, kot pa pri šestih mesecih. Me pa mali že zdaj takoooo gleda, ko jem!!

clock-img

20.10.2005, 09:18

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Jaz še vedno dojim pa sem ji vseeno že začela dodajati, ker imam premalo mleka. Začela sem pa z jabolčno kašico in za večer riževe kosmiče. Trenutno poje polovico kašice in mleko po potrebi.user posted image

Nina_nana, tvoj Nik pa res ogromno pojeuser posted image user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

clock-img

20.10.2005, 12:45

clock-img

Anonimen

Ja nik je pravi požerušček...sem vprašala zdravnico in je rekla, da naj mu dam veliko kašo(190g) in to je to!In jo je z veseljem pojedel!user posted image user posted image

clock-img

20.10.2005, 23:32

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Pri 4. mesecih se je še polno dojil. Z gosto hrano sva začela kakih 10 dni preden je bil star 6 mesecev. Prva gosta hrana so bili riževi kosmiči zmešani z mojim mlekom, in sicer po žlički. Čez nekaj dni je bil na vrsti kuhan jabolček, banana,...
Nikoli ni jedel po flaši, ampak zmeraj po žlici. Flašo je prvič videl šele pri kakih 6,5 mesecih ko sem mu ponudila čaj.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

24.10.2005, 15:03

clock-img

katarina2004

pencil-img

302

Moj malcek je dopolnil 4 mesece in pol do sedaj sva se dojila ampak, ker mi pocasi primankuje sem zacela dodajati danes dopoldan pa sva prvic poskusila naribano jabolko po zlicki pa mu je kar teknilo. Mislite da lahko zacnem zvecer z rizevo kasico? Koliko pa lahko za zacetek poje? najbrz se stopnuje vsak dan kaksna zlicka vec? katere rizeve kasice pa svetujete?

Hvala za pomoc

LP

clock-img

25.10.2005, 20:09

clock-img

Ropotuljica

pencil-img

600

Ja, to tudi mene zanima: katero riževo kašico? Predvidevam, da to ni Rižolino user posted image user posted image ?

clock-img

25.10.2005, 20:21

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Jaz imam riževo kašico Nestle Alete "Rižev zdrob".

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem