writing-img

Koliko Flašk

clock-img

23.06.2005, 10:34

clock-img

ery

pencil-img

1675

Oj...Mene pa zanima, sej mogoče ste o tem že pisale, koliko flašk se rabi? Vcer sem kupla eno od Aventa-125ml, pa moj pravi, da rabiš zihr še kako...

A ima prav?;)

clock-img

23.06.2005, 10:36

clock-img

Divja vijolica

pencil-img

293

Moj je star 7 mesecev pa do sedaj še ni rabil nobene. Mislim, da imaš eno zaenkrat dovolj.
lp

clock-img

23.06.2005, 10:36

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

jest sem mela 1 pa se tisto skoraj nič v uporabi...je bila samo dojena pol sem jo pa raj na kozarček navadila

clock-img

23.06.2005, 10:46

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Mi smo imeli tudi samo eno pa smo potem rabili. Nič zato smo dokupili. Ena je dovolj, morda pa ne boš rabila.

clock-img

23.06.2005, 12:01

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Počaki s flaškam. Jaz Ajšo samo dojim, pa vseeno zdaj poleti rabim še eno za čaj ali vodo. Potem pa sem si mleko tudi kaj izčrpala, ker ga imam preveč in sem kupila tisti komplet črpalke in flašk, pa je zdaj to super, ker si izčrpam v flaško in prelijem v vrečko ter zamrznem ali pa pustim v hladilniku v flaški. Če pa boš hranila otroka po steklenički, jih boš pa rabla- počakaj torej.

clock-img

23.06.2005, 12:01

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

če boš rabla, imaš to za začetek dovolj (če bo dojen)...potem ko je malo večji pa kupiš tisto največjo al pa kar kak "čarobni" lonček za na sprehod

clock-img

23.06.2005, 12:24

clock-img

ery

pencil-img

1675

Ok-hvala vam punce. saj sem rekla, eno bom imela za vsak slučaj, saj pol še dokupim lahko...

Lep dan! :bravo:

clock-img

23.06.2005, 12:29

clock-img

Anonimen

Res imaš eno dovolj - za čaj ali vodo, če boš dojila.
Če pa ne...potem si boš pa morala nabaviti še kakšno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem