writing-img

Koliko casa velja potrdilo o opravljeni materinski soli?

clock-img

17.07.2005, 09:34

clock-img

Mirna*

pencil-img

160

Ali res "le" tri leta, potem pa je potrebno ponovno obiskovati solo? Saj ne da bi skodila, pa vseeno.;) Kaksne mate izkusnje?

clock-img

17.07.2005, 11:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.07.2005, 16:32

clock-img

Mirna*

pencil-img

160

Seveda ni :)- Potem bi marsikatera ostala zunaj hehe. Sprasujem za ocete, pa sem zgleda napacno vprasala, starsevska sola.

clock-img

18.07.2005, 17:14

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

odvisno - naj bi veljalo pet let, ampak če je očka vmes bil recimo še pri drugem porodu, v LJ baje to upoštevajo in mu ni treba spet it v šolo. Babica je meni rekla, da je čist individualno, ker je vsak primer drgačn.

clock-img

18.07.2005, 20:24

clock-img

Mirna*

pencil-img

160

Aha, no, potem mislim, da pr nas (3 leta) se ne sme biti panike...hvala.

clock-img

18.07.2005, 20:44

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Atiju v materinsko šolo ne bo treba ponovno, za prisotnost pa vseeno plača tisti znesek in tako.

pa-pa Mina1

clock-img

19.07.2005, 14:11

clock-img

Talči

pencil-img

446

V MB so nam rekli, da beležijo prisotnost zato, da če ati potrebuje potrdilo, lahko pokličeš, poveš, katerega leta in v katerem mesecu sta (je) hodil v šolo za starše in mu ponovno izdajo potrdilo, ki ga (če ga) potrebuje.
LP
Talči

clock-img

19.07.2005, 21:33

clock-img

Mirna*

pencil-img

160

Sem se danes pozanimala in ni panike, bomo dobili potrdilo. Saj v bistvu ga v Kr ne potrebujes, ampak, nisem se odlocena, razmisljamo o Lj.
Seveda, placati pa ocka mora, ne morejo tiste zelene halje dati zastonj...uh, da jih ni sram!

clock-img

19.07.2005, 22:17

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Mirna*: zdej halje niso več zelene, pač pa rumene iz nekega papirja in tako in to zato, ker so tiste zelene baje kradli za spomin, a si predstavljaš:)-:)-:)- - da dol padeš in mojemu atiju atletu so dali tako malo M srajčko, se je režal še cel mesec. Jo je komaj nase spravil:)-

pa-pa Mina1

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem