writing-img

Koliko je minimalna plača?

clock-img

12.11.2008, 13:34

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Saj vem, da je čudno vprašanje, vendar me zanima minimalna plača - koliko znaša?user posted image

clock-img

12.11.2008, 13:40

clock-img

Volga

pencil-img

9346

589,19 evra.

clock-img

12.11.2008, 13:42

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Hvalauser posted image

clock-img

12.11.2008, 14:05

clock-img

malecka

pencil-img

1665

kaj je to bruto ali neto....user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

12.11.2008, 14:06

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Bruto pomojem. Pa tut ce je neto, sem presenecena, da je tako nizkouser posted image  

clock-img

12.11.2008, 14:07

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_

Bruto pomojem. Pa tut ce je neto, sem presenecena, da je tako nizkouser posted image  

Seveda je to bruto. In ne bodite presenečene, ogromno delavcev preživi z minimalno plačp. Žal. neto pride malo nad 400 se mi zdi, no, tam nekje.

clock-img

12.11.2008, 14:14

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Samo res je to user posted image user posted image in sram nas je lahko, matr 400€ ... v bistvu si stroške golega preživjetja komajda pokrijejo.
Mene sicer zanima iz enega povsem drugega razloga, ampak mi je grozno recimo slišat, da se gospod Tuš valja v denarju, prodajalka pa pri njem dobi minimalno plačo + malico, pa naj s tem živiuser posted image

clock-img

12.11.2008, 14:29

clock-img

katra55

pencil-img

1970

424€ neto.

clock-img

12.11.2008, 19:49

clock-img

urška

pencil-img

3136

IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_

ampak mi je grozno recimo slišat, da se gospod Tuš valja v denarju, prodajalka pa pri njem dobi minimalno plačo

saj zato se pa on potem lahko valja v denarju. in tudi zaradi tega jaz ne kupujem več v tušu. pa sej vem da s tem nič ne naredimuser posted image ampak tisti prispevek o njegovem premožeju enkrat na Preverjeno me je pa šokiral.

clock-img

12.11.2008, 20:35

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Še dobro da so minimalca malo zvišali. Lani ko sem jaz imela minimalno plačo sem dobila na račun 374€. In že s tem presegla cenzus za dvočlansko družino in se za DSP obrisala pod nosem.

LP

clock-img

12.11.2008, 22:11

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

In že s tem presegla cenzus za dvočlansko družino in se za DSP obrisala pod nosem.

Na CSD imajo za DSP itak svoje kriterije za cenzuse - sem se jaz tudi lani krepko obrisala pod nosom zanjo, pa smo tako morali 5-članska familja živet od 1 plače user posted image Majka jim user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

13.11.2008, 08:32

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Ne se šalit Tinatona in Lelaval. A so čisto zmešani? Ma res jih je lahko sram. Glede Tusa - mene ne vidijo tam ravo zaradi določenih zgornjih razlogov, pa še najdražji se mi zdi in najmanj urejen.
A je katera slučajno urejala nov s.p. tako, da je šla v s.p. preko zavoda? Imam en res dober poslovni načrt in trenutno koristim tisto kar mi pripada iz zavoda. Pa me zanima, ali se je kdo že spustil v to?

clock-img

13.11.2008, 16:16

clock-img

Korina1

pencil-img

1122

Saj to niti ni tako majhen znesek, moj mož ima manjšo plačo kot jo tu omenjate

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem