writing-img

Koliko obrokov na dan?

clock-img

24.11.2007, 22:20

clock-img

ALEKSA13

pencil-img

178

Pozdravljene,

moj user posted image bo v prvi polovici nasl. meseca star 4 mesece. Zdaj imava 5 obrokov na dan-Aptamil (cca 7,00; 11,00; 15,00;18-19,00; in 21-22,00. Ker podnevi spi bolj malo, velikokrat težko zdrži do 22,00. Če mu dam prej pa ne je veliko, ker ni lačen. Razmišljala sem, da bi mu zadnji obrok dala ob 19,00 in bi tako potem imel samo 4 obroke, če pa bi se še kasneje zbudil, bi mu pa še dala en obrok. Kaj menite, ali so 4 obroki premalo???
Čez kak mesec pa boma poskusila z gosto hrano, koliko obrokov pa potrebuje takrat? Tega si ne predstavljam najbolj. Hvala, lep pozdrav.

clock-img

24.11.2007, 22:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.11.2007, 22:52

clock-img

mojčca

pencil-img

2260

Matic je star dobrih 7 mesecev in ima še kar pet obrokov. Ne vem, se mi zdi, da toliko obrokov kar mora biti. Saj tudi za odrasle pravijo, da naj bi imeli zajtrk, malico, kosilo, malico in večerjo (to pa je spet pet obrokov). 

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

clock-img

25.11.2007, 09:05

clock-img

masna

pencil-img

441

Jaz mam 4 m stara dvojčka.

Punčka prespi noč in ima le 4 obroke dnevno. Fantek pa se še enkrat ponoči zbudi za jest in jih ima 5. Po mojem doler pridobivajo na teži normalno je vse ok. Vmes pa ji ne dajem ker ni lačna, zato tudi sklepam da ima dovolj. Ko se bom začelo uvajanje goste hrane pa bomo videli, mogoče bo še kak obrok vmes...

clock-img

26.11.2007, 22:05

clock-img

massylou

pencil-img

539

Nam je DR rekla 5 obrokov.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem