writing-img

Koliko otrok se izpiše iz vrtca

clock-img

13.10.2006, 17:10

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Na začetku sem varstvo in delo glihala z obema babicama, sedaj pa smo razmišljali za bi mali šel v vrtec. Ko sem klicala na upravo vrtca, so mi rekli, da je edino mesto fraj na drugem koncu kot smo mi doma, in da ko se bo kdo izpisal pa lahko gre naš notri v željeno enoto.

Koliko je pa dejansko možno, da se v tem času izpiše otrok? sploh v tem času? Kakšne so možnosti? Po izkušnjah?

clock-img

13.10.2006, 19:32

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

V naših jaslih imamo 3 skupine v katere se je sept. vpisalo v vsako 14 otrok. V naši skupini se je takoj ena deklica izpisala. Zdaj po 1,5m sem gledala ravno zadnjič, da je 1 skupina še vedno polna, v 2. manjka eden, v naši pa so se vmes 3 izpisali (ne vem zakaj - vseh otrok še zdaj nisem videla user posted image ), pa sta se 2 majhna od drugod vpisala (starši niso našli drugje prostora). Ta novinčka sta zdaj v naši skupini cca. 2 tedna -sta pa ob mlajša od 1. leta.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

clock-img

13.10.2006, 21:24

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Naš je bil na listi od februarja in do poletja ni prišel not.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem