writing-img

Koliko parov čevljev ima vaš otrok?

clock-img

09.06.2006, 11:38

clock-img

Anonimen

Takih, ki se trenutno lahko nosijo.

Zdajle sem šla štet naše in mi je kar malo neprijetno. Tibor ima namreč sedem parov superg, od tega dvojne platnene ...

Pa še dvojne ima ogledane ... groza!!!

Koliko čevljev imajo torej vaši otroci in koliko so stari?
Da vidim, če sem samo jaz tako ...

clock-img

09.06.2006, 11:41

clock-img

asso

pencil-img

3700

Ene supergice bolj "tople" za doma, ene z luknjicami, ene zaprte sandale in ene čisto odprte (za poletje, ki noče priti). To je tudi vse. Se mi zdi nesmiselno kupovati toliko parov...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

09.06.2006, 11:42

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Naš 22 mesečnik ima trenutno v "uporabi" ene nike copate za okrog hiše, ene bele nike ima za lepo, potem ima še ene čeveljce za bolj tako pomladansko deževno vreme, za bolj vroče dni sem mu nabavila ene teva sandalčke, potem so tu pa še eni škorenjci za dež. Mislim, da je zaenkrat to to.user posted image  Sicer je pa najrajši bos.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

09.06.2006, 11:44

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Jezus Kristus Splišni user posted image .
Mi imamo ene supergice Cicibanove. Ene zaprte sandalčke Cicibanove. To nosi nonstop.
Pa ene sandalčke odprtega tipa, ki jih še ni mogla imeti, ker nonstop serje dež, bolj za morje, te so od Fisher Price. Za dež gumijasti škorenjčki, pa eni stari za doma.

Stari smo dve leti in nonstop na terenu user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

09.06.2006, 11:51

clock-img

Anonimen

Sandalov sploh nisem štela. Trojne ima še od lani, letos sem mu pa do zdaj kupila dvojne.

clock-img

09.06.2006, 11:56

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Splišni nisi edina, pa ne toliko jaz ampak bolj moj mož je tudi mahnjen na čevlje. Ravno včeraj sem štela njegovo obutev, zdaj ko se ravno selimo in sem malo sortirala. Vsega skupaj ima 27 parov čevljev, star pa bo 17 mesecev

clock-img

09.06.2006, 11:58

clock-img

Anonimen

Vau, cortu, me veseli, da me kdo nese! Se takoj bolje počutim.user posted image
A potem grem zdaj lahko še une dvojne kupit?user posted image  Joooooooj, ne, ne smem.

clock-img

09.06.2006, 11:58

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Ta  trenutek lahko nosi 8 čevljev + 3 copate

clock-img

09.06.2006, 11:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.06.2006, 12:01

clock-img

Anonimen

Ne, Radha, nimamo denarja, ker ga za take brezveznarije, kot so čevlji, zagonim.

Evo, tele imam zamerkane. A niso hude?

user posted image

clock-img

09.06.2006, 12:01

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Seveda, kupi z mirno vestjo, a ni po svoje to užitek, pa kako so lušni za take maleuser posted image

Včasih pa tudi mene vse to spravi v zadrego.

clock-img

09.06.2006, 12:05

clock-img

viv_

pencil-img

9144

ima:

2 x superge
1 x polvisoke čevlje
3 x sandale
1 x gumijaste škornje

Evo, to je vse, kar ma obutve. Pa 2 sandale je dobla (nove), pa ene superge je podedovala (zgonene) ampak, te so zdaj najbolj "in".

clock-img

09.06.2006, 12:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.06.2006, 12:12

clock-img

san

pencil-img

4176

sinko, star dve leti in 5 mesecev: 1 superge, 1 škornje za dež, 1 sandale zaprtega tipa, kupiti mu nameravam še en odprte ala teva

hči, stara 7 let: 1 superge, 1 čevlje (še od lani), 1 balerinke, 2 sandale (oboje še od lani), 1 japanke, 1 škornje za dež

to je touser posted image

lp, s

clock-img

09.06.2006, 12:16

clock-img

Anonimen

Za zdaj nosit mislim da ima pet parov, plus dvojne jerbane za doma oz. za v gozd, sandal ne nosi, čeprav ima ene Teve, ima tudi ene šlape, pa ne zna v njih hodit, pa gumijaste škornje, pa copate za doma.

Aja, še tole za hec:
Zdaj ima številčko noge 28, pa pridem zadnjič domov in ga vidim v lanskih teniskah št. 25. user posted image  Tastar mu jih je kar obul, poden. Samo pravi, da ga ne tiščijo. Ja, vejžde ne user posted image

clock-img

09.06.2006, 12:16

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Radha

Ja,lepe so tele supergice,ampak Splišni...a se ti ne zdi,da jih ima zaenkrat dovolj?user posted image Jaz sem bolj mahnjena na obleke-če pogledam kaj ima tamali v omari,ugotovim da ful stvari sploh nikoli ne obleče,ker ima too much vsega.Škoda ,da nimam dvojčkov.Bi se vsaj vse ponosilo.user posted image

Oh, saj oblek imamo tudi malo morje, nič bat ...

clock-img

09.06.2006, 12:18

clock-img

Anonimen

Aja, še tole za hec:
Zdaj ima številčko noge 28, pa pridem zadnjič domov in ga vidim v lanskih teniskah št. 25. Tastar mu jih je kar obul, poden. Samo pravi, da ga ne tiščijo. Ja, vejžde ne

A veš, da sem zadnjič brala, da se treba pazit pri otrocih, kar se takih premajhnih čevljev  tiče. Da jih res ne tišči, ker so členki še tako mehki ali nekaj v tem smislu, da se nogice kar skupaj stlačijo. Sem šla potem takoj nove copate za v vrtec kupit, ker ima že dve leti iste, pa nič ne jamra, da ga kaj tiščijo.

clock-img

09.06.2006, 12:21

clock-img

Anonimen

Ja, itak da en more imeti premajhnih, samo kaj pa stari ve, katere so prave. Tud poden. Da o obleki ne govorim, čisto nič ne najde, kadar sta sama. user posted image

clock-img

09.06.2006, 12:23

clock-img

Anonimen

Kaj bi šele blo, če bi bla punčka??? user posted image  user posted image

clock-img

09.06.2006, 12:28

clock-img

Anonimen

Ja, Mič, točno to. Se zavedam tega.

clock-img

09.06.2006, 12:31

clock-img

san

pencil-img

4176

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Ja, itak da en more imeti premajhnih, samo kaj pa stari ve, katere so prave. Tud poden. Da o obleki ne govorim, čisto nič ne najde, kadar sta sama. user posted image

user posted image ko da bi o mojmu govorila

clock-img

09.06.2006, 12:35

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Največ jih ima naša damica(12),približno 3je superge,sandale,natikači,najmlajši triletnik ima ene superge za na lepše,ene za v vrtec, dvoje sandale,ene čevlje,tavelik pa samo po ene superge,čevlje in sandale.

clock-img

09.06.2006, 12:43

clock-img

viv_

pencil-img

9144

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Ja, pr nas pol izpade kombinacija kikla pa ta zjebane superge... Se točno ve, kdaj jo ati v vrtec spakira...user posted image

clock-img

09.06.2006, 12:49

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Trenutno le superge in balerinke št. 28.
Ima pa že kupljene opanke za poleti, a kaj ko ni prave vročine

clock-img

09.06.2006, 13:03

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Ima 3-je superge,2-je nobel čevelčke bolj odprte,2-je copatke.
Mam pa namen kupit če Tevice in zdaj je glih prerasla ene roza supergice,tko da tud te rabi noveuser posted image .
Aja stari smo pa 12 mesecev.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem