writing-img

Koliko prej

clock-img

30.07.2007, 16:10

clock-img

Caarmen

pencil-img

356

Koliko časa pred porodom ste imele trebuh trd po več ur skupaj? Ali vas je spodaj bolelo, kot bi dobile M?

Moj trebuh skoraj ne rata več mehak. Spodaj pa špika, boli, včasih zaboli še v križu...

clock-img

30.07.2007, 16:16

clock-img

benika

pencil-img

7793

Kdaj pa imaš rok? Dolgotrajno otrdevanje trebuha ni ravno zaželeno in bi bilo pametno, da pokličeš svojega G. Če si pa že pri koncu, boš pa počasi morala začet pakirat kufre za v Rimuser posted image

clock-img

30.07.2007, 18:39

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Jaz sem imela nekje od konca 7. ali začetka 8. meseca skoz full trd trebuh. Ko me je videla G, je rekla, da to pa nekaj ne štima in me je poslala v P na CTG. Tam so rekli, da je vse ok. No, naslednjega pregleda pri svoji G pa nisem več dočakala. Rodila sem točno na 35. teden. Hvala bogu je z malim vse ok.
Tak da jaz bi se na tvojem mestu definitivno šla pokazat h G!
Vso srečo! user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.07.2007, 19:46

clock-img

Caarmen

pencil-img

356

Sem v 38 tednu. Pred parimi dnevi pri G pa je bilo še vse ok.

clock-img

30.07.2007, 20:34

clock-img

benika

pencil-img

7793

Ja sej porod se na hitr začne. Če ti trebuh še otrdeva ti res svetujem da pokličeš G!!!Bolje preventiva kot kurativa.

Srečno!

clock-img

30.07.2007, 22:41

clock-img

pika_b

pencil-img

414

Mislim, da bo se treba it malce pokazat. jaz sem pred mesecem rodila in sem v petek bila na pregledu pri G (vse v najlepšem redu), v soboto zvečer pa sem že rodila. Pregled ni merodajen, porod se začne kar naenkrat.

Le pojdi, če ni nič boš pa vsaj bolj mirna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem