cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Koliko so bolni

clock-img

07.11.2008, 11:50

clock-img

gajči

pencil-img

252

Zanima me koliko so bolni vaši user posted image v prvem letu. To mislim vse prehlade in enodnevne vročine. Pa še ali ima starejšega bratca oz. sestrico v vrtcu ali šoli.

Naš devetmesečnik je edinček in je bil zdaj v 2 mesecih 4x bolan: 2x prehlad in 2x vročina, pa se mi zdi to ogromno.

clock-img

07.11.2008, 11:56

clock-img

Doll

pencil-img

1726

Starejši je v vrtcu,drugi ne,ker ima zdr. težave in je vrtec odsvetova.
1x je imel prehlad in pri 6 mesecih je prebolel norice user posted image

clock-img

07.11.2008, 12:02

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Moj je bil do enega leta doma, edini otrok, v tem času je imel 5. (ali 6. - sme pozabila) otroško bolezen.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

07.11.2008, 12:42

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Moj starejši sin je bil kot dojenček zelo zdrav. Edino pri 9ih mesecih je prebolel 6.bolezen in to je bilo to.
Drugi sin pa je bil prvič prehlajen žepri 6ihtednih. . Pri 5ih mesecih je imel laringitis, zdaj je spet bolan, ima vročino. Nosek ima poln že dva meseca.

clock-img

07.11.2008, 13:09

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Naša do 15 meseca nič.Potem pa vrtec to je pa druga zgodbauser posted image

clock-img

07.11.2008, 13:10

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Prebolela 6. bolezen, sicer pa mesečne driske in kdaj povišana telesna temperatura. Do sedaj še nikoli zamašen nos ipd. user posted image user posted image user posted image  (stara je pa skoraj 11 mesecev)

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

07.11.2008, 13:37

clock-img

evi28

pencil-img

253

Stara je 9,5 meseca in do zdaj je imela dvakrat po en teden zamašen nosek pri njenih 8 mesecih in pred enim tednom, drugega nič.

clock-img

07.11.2008, 13:49

clock-img

oton

pencil-img

212

naša devet mesečnica je bila samo enkrat " bolana " , malo povišana temperatura in zamašen nosek...
zaenkrat smo hvala bogu zdravi user posted image

clock-img

07.11.2008, 13:50

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Moj 6mesečni user posted image  je bil do zdaj ene dva dni prehlajen, ampak jaz tega ne smatram kot bolezen. Njegov starejši bratec pa je imel pri 9 mesecih vročino (zaradi izraščanja 2 zobkov naenkrat) in malo pred 1. RD vnetje ušes.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

07.11.2008, 16:12

clock-img

ZvezdicaZaspanka

pencil-img

293

Naša dva 8 mesečnika sta ta teden prvič zbolela,če lahko temu tako rečem. Eden je imel v ponedeljek zvečer vročino, v torek je bilo pa že ok. Pa že 4 dni imata malo zamašen nosek. Sicer smo bili pa do zdaj zdravi.

clock-img

07.11.2008, 16:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.11.2008, 16:42

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Naša dvojčka sta bila zelo malo bolna, četudi je njuna sestrica v vrtcu. Od nje sta dobila le norice pri šestih mesecih in mogoče kak prehlad. Kaj resnejšega ni bilo. Edino sine je imel pri 3 mesecih laringitis, ki se je pa tudi hitro pozdravil.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

07.11.2008, 18:34

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Ta starejša je šla pri 14 M v vrtec in je bila prvega pol leta vsake 14 dni doma - nič kaj resnega, pa vendar vročina, prehlad ipd. (prvo leto doma ji ni bilo nič). Druga user posted image  je že pri 14 dneh pokasirala prehlad od starejše, tudi vmes je bila kdaj bolna, v vrtec je šla pri enem letu in zdaj po dveh mesecih v vrtcu še ni zbolela (močno trkam na les). Upam, da tako ostane čim dlje oz. da se je v prvem letu poleg sestrice že malo utrdila.

< Sporočilo je popravil Dejča -- 7.11.2008 18:35:30 >

clock-img

07.11.2008, 19:29

clock-img

BibaMaJa

pencil-img

136

Starejši pobere čisto vse! Prvič je bil prehlajen pri 4 mesecih, pri 6 je dobil laringitis in pristal v bolnišnici in od takrat je sigurno 1x na mesec vsaj prehlajen. Bronhitisi se mu zelo radi ponavljajo, čez poletje je imel angine.
Mlajši pa je do 9,5 meseca bil 1x prehlajen in 1x viroza z bruhanjem in drisko, ki je trajala 2 dni.
Aja, pa starejši je v vrtcu.

clock-img

07.11.2008, 19:39

clock-img

barika

pencil-img

6448

Naš skoraj 1 letnik je bil hvala bogu samo 1x bolan, in še to je bila ena mala 3-dnevna viroza.

clock-img

07.11.2008, 20:18

clock-img

želva

pencil-img

1452

NAša 11mesečnica je dozdaj imela 2 prehlada brez vročine, prebolela 6. bolezen, rota virus pri 1 mesecu-to smo staknili kar na sistematskemuser posted image

Vedno več nas je!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem