cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Koliko soka lahko popije na dan?

clock-img

20.06.2007, 20:12

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Hoj!

Naš mali sonček obožuje korenčkov in jabolčni sok (ki ga pripravim sama), ampak ne vem, koliko ga lahko popije na dan?
Drugače popije kar dosti čaja, ampak ima sok še raje. Kaj priporočate?

lp

< Sporočilo je popravil blue sky -- 20.6.2007 20:15:53 >

clock-img

20.06.2007, 20:38

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Jaz mislim, da nima bit kaj narobe, naj ga pije kolikor mu paše. Moj Nik popije ogromno tekočine, od vode, sokov, čajev. Pa sem pediatrinjo vprašala koliko tekočine sploh lahko popije. Odgovorila mi je, da naj mu dam kolikor bo želel. Če ne bo žejen, že ne bo pil in je res tako.

Jaz to kar po občutku.

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

clock-img

20.06.2007, 21:24

clock-img

ana b

pencil-img

1004

Jaz ne bi pretiravala s korenčkom, torej korenčkovim sokom, ker vsebuje korenček vitamin A, ki se v telesu kopiči in lahko povzroči hipervitaminozo.

clock-img

20.06.2007, 22:04

clock-img

frufru

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: ana b

Jaz ne bi pretiravala s korenčkom, torej korenčkovim sokom, ker vsebuje korenček vitamin A, ki se v telesu kopiči in lahko povzroči hipervitaminozo.

glede na to, da otrokom predpisujejo AD3 kapljice celo prvo leto, ne more bit nič narobe. Jaz bi mela kvečjemu pomislek, da je sok sladek in manj odžeja kot  voda ali čaj. Kaj pa če mu sok razredčiš?

< Sporočilo je popravil frufru -- 20.6.2007 22:05:22 >

clock-img

20.06.2007, 22:45

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Če delaš sama sok, naraven, je še bolje. Vsaj po moje, no. Kar ponujaj mu tekočino, sploh zdaj, ko je tako vroče.

Naša tudi zelo rada pije jabolčni sok, sicer frutkov,ampak je brez sladkorja in ji ga še z vodo mešam. Najraje pa ji dam sok od kompota.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem