writing-img

Koliko tekočine "popijejo" makaroni

clock-img

23.07.2010, 14:33

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Ker mi je od golaža ostalo veliko tekočine (je bil preredek), sem mislila v tej tekočini danes skuhati makarone. Približno koliko jo mora biti, da bi se makaroni lepo skuhali, tekočine pa ne bi nič ostalo?

clock-img

23.07.2010, 14:49

clock-img

sanelaa

pencil-img

1016

Zakaj pa enostavno ne skuhaš makaronov v vodi in jih potem samo s to omako preliješ?

clock-img

23.07.2010, 14:55

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

pomoje boš težko namerla, če ti kej pomaga, pol kile makaronov (svedrčkov) sem skuhala v 1,5l vode in jo je ful mal ostalo.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

23.07.2010, 15:45

clock-img

mini86

pencil-img

6050

uf..to pa še nism slišala da bi v omaki skuhal makarone..si ne predstavlam kakšni bi pršli..če si probala povejuser posted image

js bi rajš to "vodo" porabila za kaj drugega..ne vem recimo nardiš segedin-samo zelje not streseš..tud če ni mesa bo vseeno dobro..če se ti pa ne da sedaj kuhat v vročini pa to enostavno zmrzni in ko se ti bo dal odtaji pa je..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

23.07.2010, 19:00

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Ja, sm skuhala notri in je čist dobr izpadlo, tudi količino sem ujela. Da bi pa makarone prej skuhala, bi pa omaka spet ostajala, ker bi bili makaroni že napojeni.
Drugač pa sem razmišljala tud za kakšne čorbe ali kaj podobnega, ampak sem si zamisllila makarone.

clock-img

25.07.2010, 16:42

clock-img

urška

pencil-img

3136

jaz bi jih raje skuhala posebej v vodi, ampak zelo al dente. potem pa samo do konca skuhala v tisti omaki.

clock-img

29.07.2010, 23:11

clock-img

dejann

pencil-img

61

če hočemo dobre makarone ali špagete lahko na etiketi piše karkoli moramo vodo zavreti nato kuhamo makarone na minimum ognju 14min edino tako so dobri in tudi aldenteuser posted image

clock-img

30.07.2010, 10:23

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

lahko kuhaš v omaki, samo morajo bit vermicelli ali pa fidellini ali celo capellini - ti so prav namenjeni za kuhanje v omakcah..
user posted image

lahko dodaš še kako zelenjavo zraven in bo še boljše user posted image kako čičeriko ali grah, pa svež peteršilj ali baziliko.. mmmmmm user posted image

clock-img

30.07.2010, 10:25

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

lahko kuhaš v omaki, samo morajo bit vermicelli ali pa fidellini ali celo capellini - ti so prav namenjeni za kuhanje v omakcah..
user posted image

lahko dodaš še kako zelenjavo zraven in bo še boljše user posted image kako čičeriko ali grah, pa svež peteršilj ali baziliko.. mmmmmm user posted image

A dej Mateyka, zdaj mi je pa začelo kruliti v želodcu zaradi te slikce. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem