cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Koliko tekočine ob začetku uvajanja

clock-img

18.08.2008, 18:35

clock-img

Miska2

pencil-img

75

Pozdravljene,
z user posted image  sva pred kratkim začela uvajati GH, zdaj dobi dopoldanski obrok, ostalo še vedno z dojenjem; koliko dodatne tekočine po vašem potrebuje? Opažam namreč, da je blato dokaj suho (do neke mere je to seveda normalno zaradi GH, zadnje dni pa je pač še malo bolj suho).
Hvala in LP.

clock-img

18.08.2008, 21:08

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

Tekočine daj kolikor jo sprejme. Nekateri veliko pijejo, drugi malo manj. Naš je med tisitimi, ki pijejo zelo malo.
In je tudi blato včasih bilo trdo, da se je kr malo mučil pri kakanju. Zdej je začel malo več pit in je tudi blato bolj mehko.

clock-img

18.08.2008, 21:46

clock-img

annie

pencil-img

1049

Naš je na začetku uvajanja GH zelo malo pil, tako, da je potem zelo težko kakal. Na pitje se je navadil šele čez dober mesec po uvajanju GH, ker mu pred uvajanjem nisem poleg dojenja ponujala nobene druge tekočine. Sedaj pa ful spije, po 3-5 dcl vode dnevno. Čimvečkrat mu ponujaj tekočine čez dan, pa tudi če spije samo kak požirek. Jaz sem mu ponavadi ponujala na vsake pol ure.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem