writing-img

Koliko uz pregledov?

clock-img

29.08.2006, 13:43

clock-img

sabini

pencil-img

466

user posted image Do sedaj mi je moja gin. vsakič nardila uz sedaj sem dopolnila 6.mesecev in mi ni delala uz samo poslušala srčček in rekla da je o.k. Naročena sem čez 1.mesec in sicer v 7 mesecu je rekla če bom hotela videt uz ga moram plačat . Stane 9.ooo sit ,koliko uz mi sploh pripada ???'Sem slišala da nekaterim delajo uz vsak mesec redno evo meni sedaj 2 meseca nebi nič delala razen če plačam seveda. Možno tudi da zaradi tega ker je vse o.k. in ne rabi delati uz.

Ma sm kr jezna k nisem vidlauser posted image no sem saj srček slišala in čez en mesec si bom tudi plačala da vidmi če je vse o.k. z mojimuser posted image

l.p.

clock-img

29.08.2006, 13:51

clock-img

Anonimen

odvisno je od G do G.
meni je Uz delala vsakič, ko sem prišla na pregled,pa nisem imela nobenih težav v nosečnosti

clock-img

29.08.2006, 14:51

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Čisto različno od G do G. Eni se držijo tistega, da vsaki user posted image  pripadajo 3 UZ, če je vse ok. Če pa so kakšni problemi, delajo večkrat.

clock-img

29.08.2006, 14:53

clock-img

živa

pencil-img

2366

Zavarovalnica krije 2 UZ, tretjega (v 32. tednu) ne več, če je seveda vse ok.

Lp,

živa

clock-img

29.08.2006, 17:30

clock-img

mika

pencil-img

6485

Uz je delala na vsakem pregledu

clock-img

29.08.2006, 17:48

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Meni je delal na vsakem pregledu,baje pa zavarovalnica krije le 3 UZ-je.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

29.08.2006, 17:57

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

12.sept bo 4 UZ - štejem unga prvega, ko sem zvedela, da sem noseča - potem tam ok12t, pa v20t morfologija, pa upam, da bosta do poroda še vsaj en ali dvauser posted image

clock-img

29.08.2006, 20:11

clock-img

tatam

pencil-img

1230

Zanimivo!Meni pa moja G vedno govori,da spadam v rizično skupino,ker bi se naj vsaka večplodna user posted image  tako obravnavala..Tudi na bolniško me je takoj fliknila,UZ pa mi je delala do zdaj le še enkrat-18T.

clock-img

29.08.2006, 21:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.08.2006, 08:27

clock-img

ljubezniva

pencil-img

53

jaz sem ga imela samo dvakrat+ns samoplačniško....sem v 27 tednu...g mi je rekla da mi pripada samo še en uz

clock-img

30.08.2006, 15:24

clock-img

MALINČICA

pencil-img

1007

Ja sem imela samo vaginalni uz in pa morfologijo. Sem pa v 30 tednu in mislim, da do konca ne bom več imela uz.
Ker zavarovalnica naj bi krila samo 2 uz.
Nuhalno svetlino sem šla samoplačniško.
Sem ful žalostna, da jih nisem imela več, ene jih imate na vsak pregled, zato se nič pritoževat punce!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

clock-img

01.09.2006, 14:26

clock-img

Anol

pencil-img

299

Jaz sem jih imela v prvi nosečnosti vsakič, ko sem imela pregled. Je pa res, da ti zdravstvo krije le 2 ali 3, nisem prepričana. Odvisno od G. in od tega ali se mu zdi potrebno.

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem