writing-img

Kolikokrat lahko zamenjaš

clock-img

17.08.2005, 08:42

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Sem včeraj že na drug forum pisala, da naš ne zna hodit v copatih, ki smo mu jih kupili včeraj, zato smo jih včeraj šli tudi zamenjat. V trgovini je z drugim modelom hodil kar v redu, doma pa spet katastrofa. Zato premišljujem, da bi jih spet šla zamenjat, ampak ne za copate, temveč za čevlje, ker bo tudi rabil za v vrtec.
Zato me zanima, a se v trgovini sploh lahko zamenja čevlje 2x ali naj jih raje pospravim v omaro?

clock-img

17.08.2005, 08:51

clock-img

ma-ja

pencil-img

471

Jaz kupujem copatke od Cicibana ali Superfita že od vsega začetka. Ponavadi sta v copatih v redu hodila, čevlji so bili večji problem.
Mislim, da bo čez čas čisto v redu hodil, samo če mu bodo copatki še prav. Drugače pa lahko zamenjaš za kaj drugega, mislim da ne bi smel biti problem.

clock-img

17.08.2005, 09:58

clock-img

Anonimen

Po moje tudi lahko zamenjaš.

clock-img

17.08.2005, 10:27

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Menjaš dokler te ne vržejo iz trgovine pa ti prepovejo vstop, pa dajo na črno listo......

Po moje lahko zamenjaš vsako stvar, saj dokler ne neseš domov itak ne veš a bo al ne bo ok.

clock-img

17.08.2005, 13:08

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Tamali sem dvakrat zamenjala adidaske, ki smo jih naročili pri superge.si, pa v trgovini niso nič komplicirali.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem