writing-img

Kolk čakanja na izvide?

clock-img

17.08.2005, 13:52

clock-img

bebi

pencil-img

319

Hojla :)

Mene pa zanima koliko časa ste čakale na izvide hormonov v krvi? V laboratoriju so mi rekli 2-3 dni, sestra od G pa 1 teden. Ker so dopusti :(, pa na te izvide čakam že 20 dni :zmeden:, pa zgleda, da se bom še mal načakala :grrr:. Kolk časa ste pa ve čakale na te izvide?

Hvala in lep dan :rozica:

clock-img

17.08.2005, 13:54

clock-img

biba77

pencil-img

3943

kaj bi jih naj dobila na dom ali jih bodo poslali k zdravnici?
najlazje je poklicat in vprasat. sploh, ce so ti rekli nek cas, ki je zdaj ze res krepko prekoracen.
:miska:

clock-img

17.08.2005, 13:58

clock-img

bebi

pencil-img

319

...moram počakat, da pridejo k mojemu G...:zmeden: Kri so mi vzeli v zdravstvenem domu, potem pa so jo poslali v Ljubljano, mislim da na polikliniko...

clock-img

17.08.2005, 13:59

clock-img

biba77

pencil-img

3943

poklici.

clock-img

17.08.2005, 14:07

clock-img

bebi

pencil-img

319

...že klicala mojega G, pa izvidov še vedno ni... V LJ pa ne vem, kam naj kličem :zmeden2: A ti si tudi imela takšen pregled hormonov?...

clock-img

17.08.2005, 14:09

clock-img

emaa

pencil-img

7450

iz kje pa si, jaz sem iz Domžal, pa so mi takrat povedal, da se tri tedne čaka, pa sem čakala tolko časa, je rekla naj kličem, po treh tednih, sem mogla dvakrat poklicat, drugič so mel že izvide, tako da mislim, da jih boš kmalu dobila (narejeni pa so v Ljubljani v 2-3 dneh, ne vem zakaj traja)

clock-img

17.08.2005, 14:12

clock-img

biba77

pencil-img

3943

jaz sem imela pregled hormonov skozi ciklus, samo jaz sem bila v Mb bolnisnici in je bilo vse malo drugace...
Sem bila kar en mesec potem, ko sem dobila napotnice za laboratorij, tudi narocena na ponovni pregled in v tem casu so vsi izvidi bili ze pri G. Tudi tisti, ko sem kri dala en teden prej... Ni pa treba nic nikamor posiljat.

clock-img

17.08.2005, 14:27

clock-img

bebi

pencil-img

319

Astra, meni je pa moj G dal napotnico, s katero sem šla 4-7 ciklusa dat kri za pregled hormonov FSH, LH in PRL, ko pridejo izvidi iz LJ imam tudi kontrolo pri svojem G. Upam, da se med tem ČAKANJEM ne bo moja kri skisala zaradi množičnih dopustov v zdravstvu :)- Ma, me jezi to čakanje, ker mam pol še HSG, pa laparo.... Me resno skrbi, da se bom pri teh dohtarjih še potrpežljivosti naučila :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem