cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kolkim je uspelo....

clock-img

31.01.2008, 13:15

clock-img

Anonimen

Kolkim je uspelo zanosit in donosit z zamrznjenčki??

clock-img

31.01.2008, 20:09

clock-img

Anonimen

Kaj nobeni ni????user posted image
Jaz pa grem po njih polna optimizma.
Sem sedaj kr malouser posted image

clock-img

31.01.2008, 20:37

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Anonimna, če ne bi nobeni uspelo, dvomin močno, da bi po tolkih letih od prve zamrznitve ta postopek še vedno uporabljali, kaj praviš?
Torej, greš po zarodke, tvoje zarodke in zato sta dobra volja in optimizem nujno potrebna, da jim bo pri tebi čimlepše...proč s slabimi mislimi, raje poglej kako spletno stran za bodoče mamice in uživaj ob misli nauser posted image  inuser posted image
Vso srečo ti želim!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

clock-img

31.01.2008, 20:41

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

Jaz poznam eno, ki ji je. Meni še do zmrznjenčkov še ni uspelo priti. Srečno anonimna, vsak postopek je zgodba zase!!!

clock-img

31.01.2008, 20:48

clock-img

Efi

pencil-img

82

Mene pa zanima, kolkim je uspelo z IUI- sama sem namreč dala skoz 2. ?

clock-img

01.02.2008, 05:11

clock-img

Anonimen

Tudi jaz poznam punce, ki jim je uspelo z zamrznjenčki. Celo moja prijateljica, ki je tudi na RR, vendar na te strani več ne zaide, saj je že na forumu dojenčekuser posted image . Tako, da pogumno, če preživijo odmrznitev so po kvaliteti isti kot če jih ne bi zamrznili.

clock-img

01.02.2008, 07:31

clock-img

Ajedat

pencil-img

21

Efi jest sem dala čez 4 iui-je pa nisem zanosila, moja kolegica je pa pri prvem iui-ju zanosila in zdej ma doma 3 mesece starega sončka, tko da je čist odvisno od sreče pomoje

clock-img

01.02.2008, 11:06

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Je kar nekaj punc, ki so zanosile in z zamrznjenčki in z IUI, tako da nič obupat. Samo pozitivno razmišljat.

clock-img

03.02.2008, 17:56

clock-img

amadej

pencil-img

2

ojla poznam bejbo ki sem jo srečala v mb in je zanosila z zamrzjenčkom po 3 letih!user posted image user posted image
le pogum

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem