writing-img

Kolo family bike

clock-img

11.12.2006, 18:16

clock-img

Kristjan

pencil-img

36

Živjo!

A mi lahko kdo pove kje v Sloveniji bi se dalo kupit kolo, ki se mu reče family bike? se mi zdi super stvar za prevažanje tamalih in precej bolj varen od navadnih koles na katere montiraš sedež. Če kdo ve kje bi se dal kupit malo rabljenega, bomo še bolj veseli.

Lep pozdrav vsem (sm hotu napisat zimski, pa nč ne kaže, da bomo letos sploh dočakal zimo). 

clock-img

12.12.2006, 07:56

clock-img

Anonimen

a je to tisti, ki ima spredaj v balanco vdelan zic? če je to to potem v kranju prodaja žagar na kokrici

clock-img

12.12.2006, 07:59

clock-img

April

pencil-img

5459

Ja men so tud te všeč. Koliko je pa cena?

clock-img

12.12.2006, 08:08

clock-img

Anonimen

to pa ne vem

clock-img

14.12.2006, 10:19

clock-img

Kristjan

pencil-img

36

Hvala LARA!

Ja to je ta. Bomo šli pogledat pa sporočim ceno.

LP

clock-img

15.12.2006, 07:52

clock-img

Taja Nagaja

pencil-img

672

Hojla!

Sem jih videla lani v BTC- ju, v hali D v kolesarski trgovini. Cene se ne spomnim. Se pa spomnim, da sta bili dve različni izvedbi. Mogoče jih imajo še.

clock-img

15.12.2006, 13:26

clock-img

renee

pencil-img

2

Sama sem zadovoljna lastnica takšnega kolesa. Cene so tam nekaj čez 100.000 SIT, odvisno od modela sedeža na njem in opreme. Sedež lahko nato zamenjaš za nakupovalno košaro. Prodajajo ga večje trgovine s kolesi, vendar na pomlad, lahko pa se dogovoriš tudi z manjšimi specializiranimi prodajalnami. Sama sem kupila rabljenega, ker sem vprašala nekoga, ki ga je imel in ga je bil pripravljen prodati. Sedež otroka je obrnjen v nasprotni smeri vožnje in za 8 mesecev starega dojenčka, s katerim sva se že vozila na tem kolesu je bilo idealno. Za večjega bom videla spomladi.
Se ga pa morač navaditi, ker ti balanco zelo hitro zasuče.
lp Renee

clock-img

24.11.2007, 20:54

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Na netu nic ne najdem - ali ga je morda katera videla v kaksni trgovini pri nas? Hvala...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

28.11.2007, 10:29

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

A lahko da katera kak link al pa slikco gor. Me prav zanima kako to zgleda...

LP

clock-img

29.11.2007, 20:44

clock-img

Kristjan

pencil-img

36

user posted image
To je to čudo user posted image  Drgač pa v google vpišeš family bike.

clock-img

02.12.2007, 11:20

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Zadeve ne delajo vec user posted image   ce ga kdo kje vidi, se se vedno priporocam..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

25.03.2009, 21:43

clock-img

enaAna

pencil-img

1

Živjo,

tale tema je sicer že stara a mene tudi zanima, kje bi lahko dobila tale family bike! Ima kdo kakšno idejo?

Hvala,
A

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem