cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kolo za štiriletnika

clock-img

08.12.2008, 03:37

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Naš malček ima decembra rojstni dan, tako da poleg vseh dobrih mož, ki prihajajo decembra, seveda dobi tudi rojstnodnevno darilo. Odločila sva se, da bo dobil novo kolo, ker je prvega že malo prerasel. Rada bi mu kupila kvalitetno kolo. Pa  sploh ne vem, kaka kolesa so primerna za 4-letne otroke. Rada bi tudi, da bi ga imel dlje časa.
Kaj mi svetujete, kje in kaj kupit?

Letos pa bo!

clock-img

08.12.2008, 07:50

clock-img

Anonimen

Mi smo kupili tu

http://www.bike-center.si/ 

Izbrali smo enega izmed teh:

http://www.bike-center.si/index.php?lang=si&module=shopcat&id=888

< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 8.12.2008 7:51:53 >

clock-img

08.12.2008, 08:36

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

mi smo tudi kupili pri bike centru 16 colsko. z nogami sicer ni dosegla tal, zato so eni priporočali 14 colsko. ampak doma imamo 12 colsko, 14 colsko bi vozila spet samo leto dni, ko bi ji bilo premalo.

clock-img

08.12.2008, 09:17

clock-img

vodica

pencil-img

98

Za otroka ne moreš kupit kolesa,da bi ga imel malo dlje.Če mu kupiš prevelikega,mu bo težko se vozit z njim od začetka.Lahko ga uporablja dve leti potem pa ga preraste,sej je pri vseh stvareh tako.Jaz pri kolesu vedno otroka peljem v trgovino in sprobamo pravo velikost.

clock-img

08.12.2008, 10:08

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: vodica

Za otroka ne moreš kupit kolesa,da bi ga imel malo dlje.Če mu kupiš prevelikega,mu bo težko se vozit z njim od začetka.Lahko ga uporablja dve leti potem pa ga preraste,sej je pri vseh stvareh tako.Jaz pri kolesu vedno otroka peljem v trgovino in sprobamo pravo velikost.

Se popolnoma strinjam. Pa z nogami MORA doseči tla in to temeljito.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

08.12.2008, 11:50

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Našim menjamo kolo na 2 leti, pa imam 3 otroke in bi tukaj lahko "malo varčevali", pa nisem. Mišni je že dosti pisala na to temo, malo prebrskaj.Mi imamo schiwinovoin rog kolo.

clock-img

08.12.2008, 12:30

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

No, saj sem mislila menjavo na 2 leti. Ker tega je prerasel v 1 letu.
Bom pogledala malo na strani, ki ste jo priložili.

Letos pa bo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem