cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Koloskopija

clock-img

17.04.2008, 10:06

clock-img

pikalonca

pencil-img

561

Mene pa zanima, če je že katera bila na koloskopiji? Koliko dolgo ste čakale na vrsto in kje ste jo opravile? In ali je res tako grozno in boli kot pravijo?

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

clock-img

17.04.2008, 11:24

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

A se ne reče kolposkopija?
Očitno te je G poslal nanjo.
Jaz sem bila - sem ful hitro prišla na vrsto (cca 1 mesec čakanja), na konizacijo pa sem čakala 4 mesece.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

17.04.2008, 11:25

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Bolečine pa niso strašljive. Če ti je G že delal odščip, potem veš kakšne so bolečine user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

17.04.2008, 11:44

clock-img

kaj@

pencil-img

346

mogoče je pa mislila kolonoskopijo-pregled črevesja?

clock-img

17.04.2008, 11:54

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

to pa nisem vedela, da obstaja user posted image  - se vidi, da nisem zdravstvene stroke

clock-img

17.04.2008, 12:11

clock-img

pikalonca

pencil-img

561

IZVIRNO SPOROČILO: kaj@

Ja mislila sem kolonoskopijo, ampak nekje piše tudi koloskopija tako da zdaj ne vem več kaj je prav oz. mislim, da je oboje prav. V glavnem ja to je pregled črevesja-kruto rečeno-šlavf v rit.user posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

clock-img

17.04.2008, 12:54

clock-img

lelčy

pencil-img

336

jaz sem bila  na kolonoskopiji že 4x. ponavadi sem čakala na vrsto nekje 3-4 tedne, imela pa sem jo v Rogaški Slatini pri dr.Bojanu Tepešu. Moram reč, da mi je bilo boleče samo prvič, drugače pa je samo nelagodno. saj če te preveč boli poveš in se zdravnik ustavi.
Ne se bat saj ne bo tak hudo.

clock-img

17.04.2008, 14:37

clock-img

snake

pencil-img

716

bila sem in je bilo kar boleče, predvsem ker sem imela vnetje...

življenje je lepo

clock-img

24.04.2008, 10:46

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

1x bila na koloileoskopiji in me je bolelo za znort. ko je vstavil sondo not še ne, potem pa na prvem ovinku pa tako bolelo, da sem zahtevala, da je prekinu preiskavo. zakaj me je pa tako bolelo pa ne vem, ker naj ne bi bilo tako neprijetno.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem