writing-img

Kolpa

clock-img

27.06.2007, 09:32

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Kam za čez vikend ob Kolpo?? Je toliko kampov. Kateri kamp priporočate? Kje je lepo urejeno in poskrbljeno tudi za otroke???? Pa da bi mogoče mož lahko v bližini še trnek namočil.user posted image

Lp Tina

clock-img

27.06.2007, 09:42

clock-img

total

pencil-img

4453

Ja Kolpa je fajn,priporočam ti Adlešiče,Podzemelj,Griblje,Stari trg je tut super.....vsak kraj je neki posebnega,sej se to vse skup drži,eden zraven druzga..fajn se mejte.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

27.06.2007, 10:14

clock-img

Anonimen

Mi gremo tudi te dni na Kolpo.Nisem še bila,baje je pa lepouser posted image

clock-img

27.06.2007, 11:54

clock-img

trixi

pencil-img

741

Mi smo kampirali ta podaljšan vikend na Kolpi. Bili smo v Starem trgu kamp Muhvič, za otroke sicer ni nobenega igrišča, je pa kamp lepo urejen. Sicer pa se zapelješ ob Kolpi gor in dol pa že najdeš kaj zanimivega. In čisto takole mimogrede- čez dan je lepo toplo, čez noč pa zeeeelo zebe, midva s tamalim sva spala v flisu čez pižamo, proti jutru se fajn ohladi.

clock-img

28.06.2007, 08:26

clock-img

saša80

pencil-img

452

kakšne so pa kaj cene slovenskih kampov in sama ponudba?

pa če ima mogoče katrera kakšen link od njih... smo res razmišljali da bi za kak vikend šli še malo v kak lep slovenski kamp..

lp saša

clock-img

28.06.2007, 11:05

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

ja jaz prihajam ob kolpskih  krajev. stari trg ti ne priporačam sedaj ker je mrzla voda, kakšen podzemelj, griblje pa bi bilo čist vredu pa še za otroke je. samo danes je kar hladno tako da voda bo kar mrzla, če ne pa grete lahko malo na izlet in lenarit na kolpo če ne že kopat...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem