writing-img

Komarji

clock-img

09.07.2007, 18:05

clock-img

melanija

pencil-img

934

Mi imamo sedaj tako neprijetno izkušnjo z njimi. In to z  tigrastimi komarji(večji od navadnih, imajo tigrasto telo). Njihov pik je zelo boleč, srbeč in območje pika zelo oteče. Hčerko so včeraj pičili ima tri pike. Ponoči sploh nismo spali, ker jo je tako srbelo in bolelo. Tašča jo je celo peljala k zdravnici, ki je potrdila da je tega vedno več. To lahko traja do enega tedna, da oteklina izgine, ne pomaga pa niti aloa, Fenistil gel, za nekaj časa ublaži samo mrzel obkladek.

Obvarujte svoje otroke pikov. ker je zelo zoprno vidim na moji hčerkici, ki sitnari in joče že cel dan, pa drugače ni objokana.

clock-img

09.07.2007, 18:18

clock-img

Anonimen

pomaga šnopc če ga daš na gazo pa prevežeš.

clock-img

09.07.2007, 18:21

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: duc.20

pomaga šnopc če ga daš na gazo pa prevežeš.

kam? pod zgornjo ali spodnjo ustnico? ali kar na jezik?

user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.07.2007, 18:27

clock-img

Anonimen

ful smešn, res pomaga. res ne diši lepo sam oteklina gre pa ne srbi več.

clock-img

09.07.2007, 18:29

clock-img

Anonimen

hecam se no user posted image  
hvala za nasvet user posted image

clock-img

11.07.2007, 23:35

clock-img

na

pencil-img

33

Tudi mene je letos to doletelo. En samcat me je kar 5x zabodel, jaz pa vsa v bulah!!user posted image user posted image Po 4 dneh mučnega srbenja so mi v neki zeliščni prodajalni prodali after bit, ki zgleda kot flumaster in je na bazi amonijaka-edina stvar, ki me je rešila vseh muk! user posted image Takoj je nehalo srbeti, oteklina pa je izginila.

NARA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem