writing-img

Komarji - too much

clock-img

20.06.2005, 10:06

clock-img

thunder

pencil-img

302

Sej verjetno nisem na pravem forumu a vseeno please pomagajte! Letos je noro veliko komarjev - kako se borite proti njim? Ali uporabljate električno varianto, ki je tudi najbolj učinkovita oz. ali mislite da je to prenevarno?

clock-img

20.06.2005, 10:22

clock-img

Yasminka

pencil-img

549

Komarji so ubijalski!!! Ker sem :nosecka: in moj moz kemik,pravi da letos ne bova uporabljala nobenih kemikalij za odganjanje insektov. Kar deluje na zivcni sistem zivali ni nujno neskodljivo za ljudi, ceprav reklamirajo drugace.

clock-img

20.06.2005, 10:26

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Mrežice na okna!!!!!

clock-img

20.06.2005, 10:43

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Meni uno električno smrdi, čeprav se važijo, da je brez vonja, in glava me boli. Na pike komarjev sem pa alergična, kar je živa groza, od vsakega pika dobim flek 5x5 cm in srbi ko p....

Rešitev:
Moj dragi je zbil take lične okvirčke za na zunanjo stran okna, jaz sem jih pobarvala, gor sva napela lepo mrežico in jih pritrdila, pa že 2 leti popolnoma brezskrbno spiva ob odprtem oknu, pa tudi v dnevno sva jih dala. Ni boljšega!

clock-img

20.06.2005, 10:43

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

MREŽE rulajo,res je CUKRČEK!!

clock-img

20.06.2005, 10:44

clock-img

BlankaT

pencil-img

511

Proti komarjem pomaga tudi limona in klinčki. Limono prerežemo na pol in vanjo napikamo klinčke, ter postavimo na mizo.

Preverjeno in deluje.

Lp, Blanka :nosecka:

clock-img

20.06.2005, 11:59

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Pa kje ste jih vse našli. Jaz letos še enega nisem srečala. Trkam.:ups: Menda pomaga tudi sivka. nepreverjeno. Bomo letos probal. pa tole z limono je tudi zanimivo.

clock-img

20.06.2005, 13:13

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Pri pikih pa pomaga bepanthen (modra gel-krema). Moja mama je ful alergična, pa se ji bula takoj zmanjša, če se z bepanthenom namaže. pa še srbi ne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem