writing-img

Kombinacija Aptamil in Conformil

clock-img

08.10.2005, 10:35

clock-img

renbos

pencil-img

31

Pozdravljene!
A mi lahko katera pove kako kombinirate Aptamil in Conformil. A zmešate že prašek in tako pripravite mleka ali dajete en obrok Aptamil naslednji pa Conformil.

clock-img

08.10.2005, 11:04

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Haj!

Jaz sem jih mešala pol pol, potem mi je pa pediatrinja rekla da tega ne smem. Pol sem pa ločeno nardila v dveh flaškah in jih skupaj zmešala. to je bil edini način da je moj mali pil Comformil. Ko je Aptamila zmanjkalo se je pa vse skupi nehalo. Pol sva šla pa na Bebo pre.

LP Tina

clock-img

08.10.2005, 14:52

clock-img

Anonimen

Jaz sem mešala približno pol pol, vedno kar v steklenički. Nikoli mi nihče ni rekel, da naj se ne bi, pa tudi narobe ni nikoli nič bilo. Saj sploh ne vem, kaj bi lahko bilo. Moja prijateljica je delala isto.

clock-img

08.10.2005, 14:54

clock-img

Anonimen

Zdaj sem se spomnila, da nisem zmešala v steklenički, ampak že v dozirni posodici. Vedno sem si vnaprej pripravila, se mi je zdelo veliko bolj enostavno. Ampak kar se mešanja tiče, je to isto kot v steklenički.

clock-img

09.10.2005, 19:56

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Mi mesamo pol- pol. Ce spije npr. 90 pa 2 zlicki A in 1 C. Ce vidim, da ga ful napenja in ne more kakat, pa mu dam vec C. in manj A. Pac po obcutku. Vcasih mu dam pa tud sam 30 ali 60 Conformila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem