writing-img

Komisijska prodaja

clock-img

05.11.2008, 08:21

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

No ker se mi ne ljubi sami prodajat cunj bi rada dala v komisijsko trgovino zanima me kako poteka postpek, kako ocenijo oblačila, denar dobiš vrjetno potem ko prodajo, kaj pa če se odločiš vzet druge cunje za ocenjeni znesek lahko to urediš takoj ali ko tvoje prodajo?'

Hvala

P:S: če pozna katera kako komsijsko trgovino v  lj razen na celovški smrkolin prosim da mi pove kje je

hvala LP

clock-img

05.11.2008, 13:47

clock-img

honey

pencil-img

2567

Kako poteka prodaja, ne bi vedela, ampak mi2 sva veliko opreme kupila v trgovini Šparovček v Medvodah. Če ti kaj pomaga.

clock-img

05.11.2008, 22:40

clock-img

ely*

pencil-img

221

Pa še pri Stari Cerkvi je, mislim, da se imenuje Mulc. Kaj pa je s Smrkolinom? Jaz ponavadi tja nesem, mi je najbliže.

clock-img

06.11.2008, 08:55

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

no trenutno sprejemajopovsod samo še bunde in kombinezone tako da do marca nič, takrat pa samo poletno kolekcijouser posted image

nč bomo pa mal še počakal al pa sami prodaluser posted image

clock-img

06.11.2008, 08:55

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: ely*

Pa še pri Stari Cerkvi je, mislim, da se imenuje Mulc. Kaj pa je s Smrkolinom? Jaz ponavadi tja nesem, mi je najbliže.

mulc je zaprtuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem