writing-img

Končno doma

clock-img

27.02.2008, 16:56

clock-img

Kabija

pencil-img

45

Lep pozdrav. Z mojim sončkom Maiem sva končno doma in vas vse lepo pozdravljava. Prišla asva v nedeljo, v torek pa je bil star en mesec. Zdaj je vse vredu dihalna stiska je mino in pridno pridobiva na teži.

Hvala vsem za spodbudne besedeuser posted image user posted image

clock-img

27.02.2008, 17:48

clock-img

Hans

pencil-img

501

user posted image user posted image user posted image  , veliko cartanja na domačem kavču. Uživajta!

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

27.02.2008, 17:50

clock-img

san

pencil-img

4176

kabija, čestitke iz vsega srcauser posted image . me veseli, da sta sedaj vredu in da tvoj mai lepo napredujeuser posted image . veliko zdravje in sreče vama želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2008, 18:23

clock-img

srursa

pencil-img

1267

Super, lepo se imejta.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2008, 18:24

clock-img

karamela

pencil-img

645

Lep pozdrav tudi vama, lepo se crkljajta...user posted image

clock-img

27.02.2008, 18:36

clock-img

Joži79

pencil-img

159

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke za user posted image ! Pa veliko cartanja in čimmanj neprespanih noči.

clock-img

27.02.2008, 19:31

clock-img

Katy13

pencil-img

1453

Kabija - čestitke za Maija user posted image . Lepo je slišat, da lepo napreduje. user posted image user posted image

Oglasi se kaj pri marčevkah.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

clock-img

27.02.2008, 21:26

clock-img

janet

pencil-img

296

Iskrene čestitke pa me veseli da tako lepo napredujeta!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem