cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Končno doma

clock-img

17.03.2006, 09:53

clock-img

Teja N

pencil-img

559

No, z Nikom sva se včeraj popoldne po skoraj tednu dni na Infekcijski vrnila domov.
Ful je boljši, res spremenjen, dobre volje in samo redko še kašlja. Imam občutek, da sem dobila svojega otroka nazaj.user posted image

Tam je imel vse sorte, od kisika, inhalacij, infuzije, merjenje temperature in saturacije vsake 4 ure, tehtanje pred in po vsakem dojenju... Sem bila že čisto fuč.
Apetit se mu še ni vrnil, se mu ne ljubi, kar neha pit in se začne smejat in pogovarjat. Upam, da se bo to popravilo, drug teden imava kontrolo. Nočem nazaj not.user posted image

Ko bo kaj več časa, bom pa malo bolj podrobno napisala, kako sva se imela.

Lp,
Tejauser posted image

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

clock-img

17.03.2006, 09:59

clock-img

copka

pencil-img

1117

to je pa res lepa novicka!! user posted image  mali, drzi se!

clock-img

17.03.2006, 10:00

clock-img

total

pencil-img

4453

Lepo da ste domauser posted image user posted image user posted image .

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

17.03.2006, 10:06

clock-img

Ezi

pencil-img

716

Pa kaj je zdaj to, vsi samo še po bolnicah? Groza!

Čuvajta se, no čuvajte in ne več notri!!!!!

Pip

clock-img

17.03.2006, 10:49

clock-img

mamči

pencil-img

1722

user posted image    Samo, da sta doma. Apetit se mu bo že povrnil vedet moraš, da po bolezni traja 1-2 tedna, da si malo telesce opomore.
Pa lepo se cartajta.

clock-img

17.03.2006, 10:55

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image Samo,da ste doma in,da vam ne bo treba nazaj.Držim pesti,da ne,da je tahujše za vami.user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.03.2006, 13:47

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Super, da sta spet doma..... user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.03.2006, 16:03

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Midva sva tud danes dobila odpustnico (pogojno sva sla domov ze v sredo), danes je bila kontrola in je vse OK.
Mel je pa bronhiolitis in pozitiven je bil na  RSV virus, samo mi smo bli pa na pediatricni.
Po kaksni logiki pa koga kam posljejo?

Evan je bil na kiskiu od petka (ko sva sla not) do torka zjutraj in ventolinove inhalacije na 4 ure (podnevi in ponoci), pa se na stolu sem spalauser posted image .

Ampak sester in brata user posted image user posted image (nimam pojma kako se rece moskim - med. tehniki, bolnicarji user posted image user posted image ) so bli pa vsi ful prijazni.
Sama pediatricna pa zalost od zalosti, nove pa (po besedah sestr) se dolg casa ne bo...user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

clock-img

17.03.2006, 22:38

clock-img

KODA

pencil-img

4015

user posted image user posted image lepo,da ste vsi doma.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem