writing-img

Končno so tu - RR majice

clock-img

05.10.2006, 07:55

clock-img

spletna trgovina

pencil-img

13

Končno so tu! Samo za vas! RR majice za vaše nadebudneže, mamice,atije, babice in dedke! Atraktivne modne majice lahko naročite v spletni trgovini RR: http://www.ringaraja.net/izdelekSeznam.asp?kat=15&podkat=41

Petra RR
spletna trgovina

< Sporočilo je popravil nalin -- 5.10.2006 9:24:40 >

clock-img

05.10.2006, 08:09

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Jaz pa ne znam nasttavit velikosti za majiceuser posted image . Otroški sem sicer vzela tisti, ko je samo ena št., pri odrasli sem pa imela problem. Sicer sem napisala tam pod  opombe katero velikost želim in upam, da bo ok.

clock-img

05.10.2006, 12:15

clock-img

Anonimen

Jaz pa se sprašujem, če so samo Ljubljančani na RR... user posted image    

clock-img

05.10.2006, 16:01

clock-img

Anonimen

Ja, someone, kaj češ... Baje bo po ta novem ljubljanščina postala slovenščinauser posted image . Slovensko baje znamo samo še v Prekmurju v šolah govoriti.user posted image

clock-img

05.10.2006, 23:10

clock-img

Anonimen

Ne vem, se oproscamo, ker smo Ljubljancani sodelovali pri tem in se zmisljevali napise in nismo naredili se posebaj po regijahuser posted image  user posted image user posted image

clock-img

06.10.2006, 07:04

clock-img

Anonimen

ribica, oprosti, ne vzeti tega osebno. Jaz sem želela samo povedati, da bi lahko napisali slovensko oz., da bi razmišljali, ko ste sestavljali besedilo, malo bolj široko.user posted image

clock-img

06.10.2006, 08:17

clock-img

lenika

pencil-img

6143

IZVIRNO SPOROČILO: URSKA

ribica, oprosti, ne vzeti tega osebno. Jaz sem želela samo povedati, da bi lahko napisali slovensko oz., da bi razmišljali, ko ste sestavljali besedilo, malo bolj široko.user posted image

Se strinjam.

clock-img

06.10.2006, 23:21

clock-img

Anonimen

No, ce smo ze na tem, ce bi bilo cisto ''ljubljansko'', bi pisalo tut ... user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem