writing-img

Končno tudi Eca poroča ...

clock-img

16.07.2005, 08:18

clock-img

Eca

pencil-img

1305

Čeprav sem doma že skoraj teden dni, sem komaj danes utegnila da se vam javim. Kot je Meceno že povedala sva skupaj ležali v sobi :sloncek:.

Rodila sem 6.7. ob 14:30 fantka Marka:modri:, velikega 52cm in težkega 3640g. Pomagali so mi z epiduralno in tudi sicer ne morem prehvalit mariborske porodnišnice. Aja, rok sem imela 4.7., pa so me dva dni pustili čakat, 6.7. pa so mi sprožili porod. Trajal je 4ure in 20 min.

Sedaj smo doma od 10.7. in že imamo kolike. Punce naspite se, dokler ste še v enem kosu.
Tako, slike bom priložila v album, takoj ko utegnem.

Lp, Eca;)

clock-img

16.07.2005, 09:28

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Lepi mali pikec!:bravo: Cestitke! :rozica: :rozica: :rozica:

clock-img

16.07.2005, 09:48

clock-img

benika

pencil-img

7793

:rozica::rozica::rozica:mami, :darilo::darilo::darilo: malemu sinčku, :bravo::bravo::bravo:oči

clock-img

16.07.2005, 10:26

clock-img

Anonimen

Iiiiiiiiiiiiiii, na mojo obletnico poroke!!! Kako lepo.:sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo:

Iskrene čestitke in veliko cartanja vama želim.:bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

17.07.2005, 01:32

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

:bravo::bravo: Lepi mali cartlek.:duda:9nebesa
:bravo::bravo:čestitke :bravo::bravo:

clock-img

17.07.2005, 19:57

clock-img

Anhelo2

pencil-img

218

Eca, jaz pa imam vprašanje: kako to, da so ti 2 dni po PDP sprožili porod??

Hvala za odgovor in lep pozdrav!

clock-img

18.07.2005, 07:05

clock-img

Eca

pencil-img

1305

Ko sem imela na PDP kontrolo v porodnišnici je CTG pokazal popadke na 5 min., ki pa jih jaz nisem čutila. Ti popadki so se nadaljevali čez cel dan in se ponoči umirili. CTG sem imela 4x dnevno in vedno je kazalo popadke. Delali so mi tudi amnioskopijo(upam, da sem prav napisala) 3x, žal neuspešno. Ker se po 2 dnevih stanje ni spremenilo so mi porod sprožili.

Lp, Eca

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem