writing-img

Koncert v Križankah - Lj.

clock-img

26.09.2007, 11:27

clock-img

honey

pencil-img

2567

Prosim vas za pomoč oz. za informacijo. Moj user posted image  želi na vsak način iti jutri na koncert Severine v Križanke. Meni sicer ne diši preveč, ampak dobro, če bo zrihtal karte, pa naj mu bo. Saj mogoče pa varstva za malega ne bova dobila, pa ne bova mogla iti user posted image . Zanima me pa nekaj drugega. Kako je v Križankah v primeru dežja? To, da me bo zeblo, že vem, kaj pa če bo padal dež? A je tam kakšna streha ali kako? Ker z marelo pa res ne mislim stat tam nekaj ur. Lepo prosim za informacije, da se lahko še na vreme izgovorim, da mi ne bo treba it.

clock-img

26.09.2007, 12:14

clock-img

Spark

pencil-img

1863

majo streho, pa sploh ne veš da dežuje.

clock-img

26.09.2007, 12:18

clock-img

April

pencil-img

5459

ja streha je, edin potem, ko greš vn te mal zalije. tko kot je naju, ker nisva marele vzela. men je v križamkah zmeraj fajn na koncertih. res super ambient. ti kar pejt mal žurat.user posted image

clock-img

26.09.2007, 14:14

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

V križankah je res fajn. Streha je, če pa te malo zmoči, pa tud nisi cukra, ne?user posted image

Hecam se, saj marelo lahko imaš s seboj.

clock-img

26.09.2007, 14:53

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Jap, streha je, čeprav se sliši, če ful lije. Mogoče ti bo to zadostovala kot tehten razlog....user posted image

Ja, Križanke so fajn, sem bila nedavno na Terrafolku.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem