cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kondicija in srčni utrip?

clock-img

23.05.2008, 08:51

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Sama sem začela laufat (mesec nazaj). Laufam tako  3× na teden po 35-40 min, teren je zelo razgiban, tako mi tud srčni utrip zelo različen.
Sem pa opazila da z vsakim tednom imam srčni utrip nižji. Prvič ko sem laufala mi ni padel pod 160 b/min in zlezel v bregu tud do 180 b/min, zdej po skoraj 4 tednih pa se suče tam okol 155 b/min pade tud na 130 b/min in je v najvišjem bregu tam okol 165 b/min.

A mislite da je moja teorija pravilna, da več kondicije kot imaš nižji je srčni utrip, ker se s tekom trenira srčna mišica in je tako bol natrenirana (rabi manj bitov na min).

< Sporočilo je popravil puncica -- 23.5.2008 8:52:16 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

23.05.2008, 08:55

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

ja, prav razmišljaš. Jaz sem zdaj spet na visokem utripu user posted image , pa še kaj dosti priložnosti nimam za tečt, upam, da bo ta vikend lepo vreme. user posted image

Sem si spet ogledovala naprave za tek - za pozimi.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 23.5.2008 8:56:48 >

clock-img

23.05.2008, 08:55

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

jap, športniki imajo tud v mirovanju nizek oz. dost nižji utrip

clock-img

23.05.2008, 08:56

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: puncica

A mislite da je moja teorija pravilna, da več kondicije kot imaš nižji je srčni utrip,

jauser posted image

clock-img

23.05.2008, 08:59

clock-img

puncica

pencil-img

9847

o super, to pomen, da mi moj ne more več težit da nimam nič kondicije user posted image user posted image Hvala punce.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

23.05.2008, 09:02

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

jap, športniki imajo tud v mirovanju nizek oz. dost nižji utrip

točno tako

clock-img

23.05.2008, 09:49

clock-img

Anonimen

Puncica, moja kolegica, ki je bila profesionalna športnica, je na vsakem sistematskem pregledu (SŠ, Faks) morala razlagati dohtarjem zakaj ima tako nizek srčni utrip. user posted image user posted image user posted image

In kot so ti že druge rekle, tvoja teorija je pravilna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem