writing-img

Konec "porodniške" in brezposelna

clock-img

03.10.2011, 09:13

clock-img

malajka84

pencil-img

1271

Zdravo! Mogoče neumno vprašanje pa vseeno, čez en mesec s emi bo končala "porodniška" trenutno sem brezposelna ker še delam na diplomi :D statusa študenta pa tudi ni več. Zanima me kako zdaj, kaj moram uredit? Verjetno se prijaviti na zavod kako gre to? Totalni laik, nimam pojma o teh zadevah, pa sm se odločla, da tu vprašam, ker si gurno je kakšna ki je /ali je bila v enaki situaciji.
Hvala že v naprej.

clock-img

03.10.2011, 09:21

clock-img

razglednica

pencil-img

252

prijavi se na Zavod nato pa si uredi zavarovanjeuser posted image

clock-img

03.10.2011, 10:10

clock-img

Star_a

pencil-img

318

je tvoja odločitev če se boš prijavila na zavod ali ne.
Jaz se nisem.
zavarovanje si moraš uredit

clock-img

03.10.2011, 10:12

clock-img

malajka84

pencil-img

1271

Zavarovanje is tako že zdj sama plačujem  in enega in drugega tako da o verjetno ni treb anč urejat na novo pa spreminjat, ker sem že zdj tko mela, da sem sama plačevala pa je bil mir

clock-img

03.10.2011, 14:11

clock-img

čupa

pencil-img

124

zdaj kaj se zavoda tiče, nevem kolko se ti splača prijavit. če se prijaviš, lahko zaprosiš za socijalno pomoč, ki pa (če imaš kakšno nepremičnino pisano na sebe) jo boš vračala ali ti ko se zaposliš, ali tvoji dediče čez caa 50-60 let ko tebe nebo več. to je novo nesmiselno pravilo. če pa nimaš nepremičnine pa se prijavi na zavodu in si uredi socijalno pomoč. takrat neboš rabla plačevat obveznega in dodatnega zavarovanje (tak je blo zdaj povedano moji tašči, ki je ostala brez službe)

clock-img

03.10.2011, 15:13

clock-img

Star_a

pencil-img

318

čupa pozabljaš da če ima partnerja potem jo je on dolžan preživlkjati oz. mora imeti plačo pod cenzusom

clock-img

03.10.2011, 16:32

clock-img

čupa

pencil-img

124

IZVIRNO SPOROČILO: Star_a

čupa pozabljaš da če ima partnerja potem jo je on dolžan preživlkjati oz. mora imeti plačo pod cenzusom

ooojoooj sem čisto pozabla ja. Res je. Sploh nisem študirala o tem user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem