IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR
IZVIRNO SPOROČILO: blaža
in na koncu sem ugotovila, da me je pooblastila kot prokuristko za firmo in, ker mi ni želela niti odpovedi dati, sem si jo na koncu sama dala. ja res malo čudno ma tako je blo.
MA NEMOGOČE
ne more te postavit za prokuristko če ji nisi podpisala, tako da si ji sigurno podpisala, o tem ni dvoma
ja pa je mogoče, nimam pojma kako. no je pa ta ženska lagala vsem živim, med ostalim tudi davčni in gospa na davčni me je celo nadrla, da plače sem sigurno dobila, da ima ona tam moje plačilne liste,... da je bla moja delodajalka tam, da ona stoji za tem,... pa sem šla do njene nadrejene in sem zahtevala, da si pridobijo moje izspiske iz banke in so pol vidli, da plač ni blo nakazanih. Ma haloo!!
ma cel kup takih zadev je blo, da človek ne ve al bi se smejal al pa jokal. do dva dneva pred porodom nisem vedla, če bom dobila to božjo porodniško al ne in pol sem šla od vrat do vrat in težila vsem po vrsti. ma katastrofa pod kakšnim stresom sem bla pa otroček.