writing-img

Konec porodniške - konec službe.

clock-img

24.02.2006, 14:10

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

No, pa sem slišala, kar sem že itak slutila. Ko se mi zaključi porodniška, po vsej verjetnosti pristanem na borzi. (sem že po prvem porodu doživela isto).
Sem včeraj bila v službi in mi je sodelavka povedala, da s 1.3. na moje delovno mesto pride invalidka (ker se to za podjetje bolj splača po novih zakonih ... bla bla bla...). Mi je rekla, da, če imam možnost, naj si kar iščem drugje. Saj sem to itak pričakovala. Ali pa, da sprejmem drugo delovno mesto (ki pa mi ne diši), pa še zaposlitev za 4 ure izkoristim. user posted image

Pa dobra stran - ne rabim varstva za malo, pa še s šolarjema bom doma lahko čez poletje in 3 tedne dopusta brez problema izkoristimo (že zaradi starejših, ker sta astmatika, pa je zdravilno najmanj 14 dni morskega zraka) user posted image user posted image  To pa je tudi nekaj.
Sem itak rekla, da bi leto dni bila še doma. Pa sem si mislila, da bo tak zaključek, a drugim nisem še upala tako povedat. Imam itak samozaposlitev v mislih, pa bom to preučila do podrobnosti. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

24.02.2006, 14:15

clock-img

Reja

pencil-img

545

Potem le ni tako črno, kot zgleda na prvi pogled. Sem vesela, da ti nekako paše, kar se bo zgodilo? 

Kaja pa boš delala kot sp?

Karkoli boš že počela, srečno!user posted image

clock-img

24.02.2006, 14:21

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Sem zelo vesela, da na vse gledaš tako optimistično. Marsikdo bi le jamral in tarnal. S takim pogledom na svet se ti bo kmalu vse uredilo tudi glede službe, saj verjamem, da ne boš sedela križem rok. Vse dobro in veliko uspeha, karkoli boš počela.

clock-img

24.02.2006, 14:24

clock-img

srki

pencil-img

9222

Žalostno da se to dogaja, ampak kot pravijo, vse se zgodi z namenom. Če pa boš šla na svoje, je to to. Pa srečno, karkoli boš že delala, pa če boš imela kakšno zaposleno, ki bo slučajno nosečka, daj da jo ne odpustiš ko se ji porodniška izteče user posted image .
Res ti želim, da bi ti uspelo pri tvojem podvigu. user posted image user posted image

clock-img

24.02.2006, 17:53

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ja, hvala za želje. Moram rečt, da srečna zveza ob rojstvu mene ni obiskala, rešuje me le to, da sem večen optimist.
Bilo je še huje, pa smo preživeli. user posted image
Kar se tiče samozaposlitve še razmišljam (nimam samo ene variante), zagotovo pa nobene  user posted image ne bom odpustila.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem