writing-img

Konstrukcijska igrača CLICS

clock-img

01.12.2008, 14:17

clock-img

avaya

pencil-img

43

Konstrukcijska igrača CLICS
user posted image

A jo ima kdo?

Kako se obnese in ali je zanimiva 3-letnikom?

Hvala

Otroci so naše največje bogastvo.

clock-img

01.12.2008, 14:24

clock-img

rija

pencil-img

15589

po moje je za triletnika še malo prehuda. vsaj moj bi se začel hitro dolgočasiti, če bi moral sestavljati sam. če bi mu oči, ker jaz nisem za take zadeveuser posted image , bi trajalo mogoče malo dlje.

se pa dobijo ene palčke in krogci, magnetni, ki so bili mojemu včeraj super zanimivi. niso tako težki za sestavljanje.

...vox populi...

clock-img

01.12.2008, 14:33

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Po moje za 3 letnika ni. Pri nas jo imata, ampak ni pretirano zanimiva. Precej težko se zlaga in ruši.

clock-img

01.12.2008, 14:37

clock-img

avaya

pencil-img

43

IZVIRNO SPOROČILO: Lenny

Po moje za 3 letnika ni. Pri nas jo imata, ampak ni pretirano zanimiva. Precej težko se zlaga in ruši.

Hvala za mnenja.

No evo pa sem spet malo prišparala user posted image user posted image

Otroci so naše največje bogastvo.

clock-img

01.12.2008, 17:11

clock-img

blev

pencil-img

70

Pozdravljena,a mi lahko poveš kje lahko kupim te CLICS.Mi jih imamo nekaj doma pa bi jih dokupila-so zelo fine za fino motoriko. Hermina

clock-img

02.12.2008, 08:45

clock-img

kasso

pencil-img

4503

Jaz sem jih dobila v šparu kot darilo (3 škatlice), ker sem kupila čokolino...kolikor sem brskala po internetu se dobi KLIK (so pa iz Belgije). Ampak ne boste verjeli, da so zanimive tudi moji 2 in pol letni hčerki, da ne govorim o 5 letnemu sinu, ki je trenutno najboljša igrača. 

clock-img

02.12.2008, 09:05

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

http://www.igrarija.com/trg/index.php?hid=19&sid=64

Tukaj se jih da kupit.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

02.12.2008, 14:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rija

po moje je za triletnika še malo prehuda. vsaj moj bi se začel hitro dolgočasiti, če bi moral sestavljati sam. če bi mu oči, ker jaz nisem za take zadeveuser posted image , bi trajalo mogoče malo dlje.

se pa dobijo ene palčke in krogci, magnetni, ki so bili mojemu včeraj super zanimivi. niso tako težki za sestavljanje.

Cliksi so pri nas nezanimivi. Živa je navdušena nad temi sestavljankami.

http://cgi.ebay.de/ProfiMag-Super-Magnet-Set-mit-allem-Zubehoer-Profi-Mag_W0QQitemZ160302002600QQcmdZViewItemQQptZBauk%C3%A4sten_Konstruktion?hash=item160302002600&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

Rija, mislim da govoriš o tem ne? Če ste mogoče zainteresirani za to mi sporoči, da bi se zmenili za skupno naročilo. Za dobavo v Avstrijo želijo imeti zaenkrat 20 eurov. Pri nas stanejo 40 evrov z dobavo v letu 2009.

Javi če vas zanima!

clock-img

02.12.2008, 16:13

clock-img

rija

pencil-img

15589

Bojana ja, nekaj takega.....a dobi pa se jih v avtriji ne? Toys ali triouser posted image

...vox populi...

clock-img

02.12.2008, 19:40

clock-img

Anonimen

Najbolj dostopni so nam trenutno prek ebaya - drugače jih nisem nikjer našla oz. kot sem omenila dobava po novem letu. Moramo vprašati, če naročimo dva paketa prek ebaya, če potem stroški ostanejo isti (20 Eurovuser posted image ).

Če boš šla kaj v Avstrijo in boš gledala sporoči, da se prištulimo k naročilu.

clock-img

03.12.2008, 11:41

clock-img

tana-2

pencil-img

195

KONSTRUKCIJSKE KOCKE "CLICS" prejele naziv DOBRA IGRAČA za leto 2008

Za naziv dobra igrača se je na letošnji razpis prijavilo 59 igrač, od katerih jih je 21 prejelo naziv DOBRA IGRAČA. Med njimi so tudi konstrukcijske kocke CLICS.

Po moje še niso za 3-letnika. Pri nas so jih imeli v vrtcu in šoli, kjer so zelo navdušeni. Pred dvema letoma si jih dobil poleg Cicibana in Cicidoja, kjer je bila v starševski prilogi tudi dobra ocena ene profesorice didaktike. Pri nas so bili aktualni 3. in 8. letom, nastajale so prave umetnine (gradovi, avtomobili, donozaver...).

clock-img

03.12.2008, 15:33

clock-img

rija

pencil-img

15589

Bojana, ziher gremo še kaj gor...pa vprašam...naročala zdaj ne bi, ker imam darila že nakupljenauser posted image

...vox populi...

clock-img

03.12.2008, 18:57

clock-img

Ex Animo

pencil-img

16

Ravno včeraj sem naročila sorodnici, ki dela v Nemčiji (in bo za praznike v Slovenijiuser posted image ),  da mi kupi ProfiMag za nečakinjo.

AMOR PARENTUM LIBEROS OBLECTAT.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem