writing-img

Kontaktna alergija

clock-img

08.02.2008, 09:27

clock-img

Tanayya29

pencil-img

2763

Moj 3 mesečni sinček je dobil po ličku rdeče lise in notri  pikice.Pediatrinja ,pravi,da gre za kontaktno alergijo,saj ima to samo po obrazu.Sedaj ga mažem z eno kremo,ki so mi jo v lekarni zmešali,in po 2 dneh se stanje izboljšuje.
Pojma nimam od česa bi to bilo,sva že s pediatrinjo ugotavljali.Kot,da bi se drgnil ob kajuser posted image .Pa nismo nič zamenjali,kakšnih odej....kaj pa vem.
Ima,katera podobne izkušnje?

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

clock-img

08.02.2008, 11:50

clock-img

Natali07

pencil-img

549

Našemu malčku, ki je drugače tudi alergoik na hrano se občasno pojavijo rdeče liste in pikice po ličku. Sem opazila, da kadar ima dragi očka oblečen točno določen polover in se malček veliko stiska k njemu. Kaj je krivo mi še dodanes ni jasno, očitno nekaj na tistem poloverju.
Enako se je dogodilo, ko ga je pestovala babica in je imela sintetično mikico - to mi je bolj razumljivo, ker je nekaj umetnega.

Najlažje je če opazuješ kdaj se mu pojavi reakcija in s čim je bil takrat v stiku. To je detektivsko delo, ampak ko ugotoviš je življenje precej lažje. Upam, da kmalu ugotovite vzrok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem