writing-img

Kopališče Ježica - kako do tja?

clock-img

27.05.2010, 10:39

clock-img

honey

pencil-img

2567

Ljubljančanke, dajte mi pomagat, prosim. V soboto zjutraj moram sina dostavit na Kopališče Ježica, ko gre v Avstrijo v Deželo dinozavrov, ampak ne vem, kako naj pridem do tja? Vem približno, da je to nekje v smeri Črnuč, ne? Sem pa iz Logatca, tako da bova prišla iz Primorske strani.

Hvala za pomoč že vnaprej!

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

27.05.2010, 10:56

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Izvoz z obvoznice Ljubljana - Bežigrad (pri ta novi Rotondi), v križišču zaviješ levo in greš po Dunajski cesti samo naravnost v smeri Črnuč. Ko se boš po klancu spustila navzdol, te bo cesta peljala mimo gostilne Florjančkov hram na tvoji desni, greš še malo naprej in direktno nasproti obračališča LPP-ja je odcep desno proti Laguni Ježica. Za orientacijo: če prečkaš železniško progo, potem si že zgrešila in moraš nazaj.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

27.05.2010, 11:47

clock-img

honey

pencil-img

2567

Nika v službi, hvala za tako hitro pojasnilo. Super tudi za pojasnilo, kdaj bom že predaleč, mi bo prav prišlo user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem