writing-img

Kopalniška oprema

clock-img

21.03.2009, 10:30

clock-img

Tipi

pencil-img

431

Ima katera kakšen link o opremljanju kopalnice? Nas čaka nakup opreme - omare, police ... pa se mi ne da sedeti tri ure pred računalnikom in brskati. Bila bi zelo hvaležna če mi katera od vas pomaga.

Lp

clock-img

21.03.2009, 19:09

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Ikea ima program za opremljanje kopalnic.

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

14.05.2009, 12:23

clock-img

Kaličopka

pencil-img

6

No ja, Ikea je (po mojem mnenju) kratkoročna rešitev. Če iščeš opremo za par deset let je pomojem boljše, da kupiš kaj bolj konkretnega. Sama sem iskala malo po netu in sem zasledila tole: http://www.barjans.si/si/katalogi/franke-g196.shtml , ampak ne vem, če prodajajo tut posameznikom. Pomojem je najbolje, da se pozanimaš.

Drugače pa je tudi blizu Avtosalona Moste (nasproti velikega Bauhausa v BTCju) nova stavba Krisba, kjer prodajajo "vrhunsko kopalniško opremo" - vsaj tko piše :). Ravn včeraj sem se mimo peljala in sem vidla. Hm, sam upam, da nimajo tut cen vrhunskih :)

No, srečno pri iskanju. Upam, da sem vsaj malo pomagala :)

clock-img

14.05.2009, 14:40

clock-img

pepela

pencil-img

22

www.notranjaoprema.com, izrišemo, z vami izberemo opremo, pomagamo pri izvedbi - primeri kopalnic pod Oprema stanovanja ali hiše in podrubriko Oprema in funkcionalnost kopalnice.

clock-img

14.05.2009, 21:23

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Vtipkaj Pelipal user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem